2777
2789

خبرش بهم میرسه که با بقیه یا دوست مشترکمون رفته بیرونا

ولی من احمق چون تنهام و اونم رفته با دوست و رفیقای خودش، حتی رشتشو ی چیز دیگه انتخاب کرد که تو یه مدرسه هم نباشیم، کلا میخواد که جدا از هم باشیم

ولی من بازم بهش پیام میدم همش بهش میگم کجا کجایی دلم برات تنگ شدش😏

اه چقد خودمو کوچیک میکنم میدونمممم

ولی چیکار کنم وقتی که خودم تنهام هیچ دوست و رفیقی ندارم؟

کاربری دست چندنفره🤍🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول ابتدایی تا دانشگاه هیچ دوستی نداشتم 

چیشد ؟ هیچی فقط مغزم و فکرم آروم بود 

البته دانشگاه با یکی دوست شدم اما دوستیمون اشتباه بود آخرش مجبور شدم جدا بشم 

تازه از پارسال  با یک دختره و خواهرش صمیمی شدم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

آخه قبلاها جوری رفتار میکرد که انگار دوسم داره از من خوشش میاد ولی نمیدونم چیشد یهووو

شاید قبلا دوست داشته منم با دوستم که خیلی با هم صمیمی بودیم اولش مثل خواهرم بود ۳ سال بعد دوستیمون دشمنم شده بود واقعا پیش میاد به مرور آدما خیلی عوض میشن دوست دیگه ای پیدا کن ولی کلا وابستگی خوب نیست

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

به این فکر کن دوستی باهاش بجای اینکه از تنهایی درت بیاره باعث شده حس بی ارزشی کنی 

زمانی خودتو دوس داشته باشی دوستای خوبی هم پیدا میکنی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

از تنهاییم خوشم میادا همچی اوکیه

ولی همش میگم تا کِی تنها باشم! مگه من آدم نیستم دل ندارم! چطور بقیه کلی جاست فرند و شوگر و رل دارن ولی من حتی یکیشو ندارم! مگه اونا چی دارن که من ندارم! کلا اینجور سوالا تو مغزم میپیچه و درنهایت احساس بی ارزش بودن و حتی زشت بودن میکنم

منم تجربه کردنو زندگی کردنو دوست دارممم🥲

کاربری دست چندنفره🤍🦋

وااای دقیقا منم کلاس دهم بهترین دوستمو از دست دادم..البته خودش کناره گیری کرد عین مال ووست تو 

رشتش ی چیز دیگ انتخاب کرد مایی ک از ۵سالگی باهم لودیم

دوشب پیشم نامزد کرد مامانمودعوت کرده بودن چون همسایشون ولی منو ن