2777
2789
عنوان

دلربا و جذاب بودن

9976 بازدید | 44 پست

سلام دوستااان .شبتون بخیر.به نظر شما چه کارایی باعث میشه جذابیت و لوندی یه خانم پیش نامزدش یا کسی که دوسش داره بیشتر شه؟

بیاین تجربه هامونو در میان بزاریم

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد به نفس داشته باشید ادب رعایت کنید اینا عملی کنید اگه حل نشد مشکل از مرد هستش

دلربایی و جذاب بودن به لوندی و عشوه مشوه نیست

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
مردا کاری میکنن ک جذاب ب نظر بیان واس نامزدشون😐؟ عمرااااا

فک میکنی کاری نمیکنن اونام حواسشون هست ولی مثه ما که نمیتونن ادا اصول درارن واسه همینم به چشم نمیاد

اعتماد به نفس داشته باشید ادب رعایت کنید اینا عملی کنید اگه حل نشد مشکل از مرد هستش دلربایی و جذاب ...

ادب داشتن خیلی مهمه

من اینجا خانومایی دیدم ک خیلی راحت زود عصبانی میشن فحش میدن اصلا هرچی دلشون میخواد میگن

سعی کردم باهاشون حرف نزنم

این موارد معلومه ک همسرانشون هم ناراحت میشن از این اخلاق هایی ک دارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اعتماد به نفس داشته باشید ادب رعایت کنید اینا عملی کنید اگه حل نشد مشکل از مرد هستش دلربایی و جذاب ...

دوست عزیز فکر میکنی که نیست اتفاقا هست اکثر مشاورا این قضیه لوندی جزو راهکاراشونه

بنظر من ب ظاهر برسید

کاملا طبیعی بدون آرایش سعی کنین زیبا باشین

دندونای مسواک زده و تمیز

بوی خوش

پوست تمیز 

ماسکای طبیعی بذارین

دهانتون بوی گل بده

بدنتون تمیز و مرتب و خوشبو باشه

شمرده و آرام حرف بزنیم

وسط حرف کسی نپریم

غیبت و خودخوریو... ک فقط پوست و اعصاب و خراب می‌کنه کلا ممنوع باشه

مهربون و باادب باشیم