2777
2789
عنوان

دلربا و جذاب بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 44 پست
دوست عزیز فکر میکنی که نیست اتفاقا هست اکثر مشاورا این قضیه لوندی جزو راهکاراشونه

لوندی یه چیز ذاتی و اصولا کسی که بخواد بدون استعداد ذاتی لوندی کنه مصنوعی میشه و باعث دفع جذابیت میشه

در مورد مشاور ها هم تا حالا راهکار لوندی نشنیدم البته مشاور مجرب

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

خب فکر کنم خودم باید کمکتون کنم.ببینید ناز و عشوه خیلی کار سازه،مردا ظرافت رو خیلی دوست دارن:برای مثال اروم و ملایم و با ناااااااز حرف بزنید.

مثلا جاییتون درد کرد یهو بگید آاااااااخ وای مثلا احسان پام گرفتتت اخ اخ ملایم وبا نااااز چشمااااتونم مهمن. .یا چیزی میپرسه ازتون،با موهاتون بازی کنین و اینور اونورو ببینید گردنتو نشون بدین.بعد هی نگاش کنین یکی دوبار جوری که میخواین ج بدین بعد لبتونو گاز بگیرین با ناز و چشم غره ی ملایم و نازدار نه نمیگم.اونم بیشتر اصرار میکنه که بگی و تشنه تر میشه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوندی یه چیز ذاتی و اصولا کسی که بخواد بدون استعداد ذاتی لوندی کنه مصنوعی میشه و باعث دفع جذابیت میش ...

کسایی که لوند نیستن و میخوان یاد بگیرن چی؟ بنظرم ذات مهمه ولی همه چی نیست.میشه ادم رو خودش کار کنه

بنظر من ب ظاهر برسید کاملا طبیعی بدون آرایش سعی کنین زیبا باشین دندونای مسواک زده و تمیز بوی خوش ...

اخرین پست رو بخونین

ادب داشتن خیلی مهمه من اینجا خانومایی دیدم ک خیلی راحت زود عصبانی میشن فحش میدن اصلا هرچی دلشون میخ ...

اینم درسته ولی توشاخه ی رفتار های پایس

اخرین پست رو بخونین

اینم درسته ولی توشاخه ی رفتار های پایس اخرین پست رو بخونین

بله ولی واقعیت ش خانومایی تو این سایت بودن ک حتی همین ادب پایه رو هم رعایت نمی‌کردند 😖😖😖😖😖😖😲😲😲😲😲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وقتی مرد سرد و بی احساس باشه هر کاری هم بکنی بی فایده است😳😳

فکککککر میکنی مردا خیلی خنگ تر از اونیین که ما فکر میشیم.یکم ناز و ادا ببینن خر میشن😂(بی احترامی نمیکنم فقط طنزی گفتم)

والا به نظر من کع مردا خیلی زرنگن

زرنگن ولی هر ادمی یه قلقی داره .اونو پیدا کن و بعدشم دنده ناز و ادا و عشوه .قول میدم نمیتونه بی تفاوت باشه

والا به نظر من کع مردا خیلی زرنگن

اگر متاهلین که دیگه هیچی تو اتاق خواب میشه غوغا کرد.البته هر کاری واسه اینکه ج بده زمان میبره