2777
2789
عنوان

دلربا و جذاب بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ادمیه که احساساتشو نشون نمیده اصن میفهمم دوسم دارع ها ولی اصن در ظاهر نشون نمیده

تو چی تو نشون میدی؟.

تو راهو واسش باز کن. ببین یه مدت ناز و ادا بیا واسش مطمعنا یه تکونی میخوره

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
خب فکر کنم خودم باید کمکتون کنم.ببینید ناز و عشوه خیلی کار سازه،مردا ظرافت رو خیلی دوست دارن:برای مث ...

ببخشيد من فقط نظر خودم رو ميگم اصلا قصد نفي حرفاتون رو ندارم ولي من به شخصه اصلا چنين رفتارهايي رو نمي پسندم چون اين رفتارا فقط تحريك حس جنسي و هورموني مرده، به نظر من بايد مرد از نظر عقلاني تحريك بشه ، از نظر من اين رفتارا خوبه تا حدي باشه اما من لوندي رو اول تو بهداشت فردي ميبينم بعد تو نوع صحبت كردن اينكه منطقي حرف بزنيم اگه از چيزي ناراحت ميشيم دهنمون رو به حرف بد باز نكنيم و بعد ارامش وجودي، اطلاعات بالا ، اعتماد به نفس، زيبا خنديدن البته بعضي ها ميگن نبايد قهقه زِد و فقط لبخند زِد اما من مخالفم ميشه طوري قهقه زِد كه بسيار لطيف باشه و خيلي هم زيبا ، از نظر من ارايش لايت هم خيلي خوبه و رنگ و مدل مو و ارايش و طرز لباس پوشيدن مناسب با هيكل مثلا خانوماي تپل لباساي جذب و خيلي تنگ نپوشن، بازم ميگم أدب أدب أدب يه خانوم خيلي مهمه، لحن حرف زدن ، استفاده نكردن از كلمات زشت ، من اين رفتارهايي كه ذكر كردين رو واسه اتاق خاب دوست دارم اما تو زندگي روزمره ترجيح ميدم بيشتر شخصيتم تأثير گذار باشه روي همسرم، 

خب ادمیه که احساساتشو نشون نمیده اصن میفهمم دوسم دارع ها ولی اصن در ظاهر نشون نمیده

عزيزم هر آدمي يه خصوصيتي داره بعضي اقايون و حتي خانوما اينطورن زياد احساساتشون رو نشون نميدن شما تلاشت رو بكن ولي همسرت رو همينجوري كه هست بپذير چون اگه بخاي بهش فكر كني خودت داغون ميشي، مهم اينه ايشون شما رو دوست داره ولي خب أخلاقشون اينطوره كه بروز نميدن بهرحال همه ما يه عادات بدي داريم حالا شوهر شما عادت بدشون اينه، شما سعي كن رو اين قضيه حساس نشي

خب فکر کنم خودم باید کمکتون کنم.ببینید ناز و عشوه خیلی کار سازه،مردا ظرافت رو خیلی دوست دارن:برای مث ...

من فكر كنم اين رفتارا واسه دوران نامزدي خوبه اما تو درازمدت بعد ازدواج دل مرد رو ميزنه فكر كن اقا خسته و كوفته بعد يه روز سخت كاري سخت بياد خونه بعد اينجور جلوش بگي فلان جام درد ميكنه به نظرم واقعا شكنجه دادن طرف هست ولي وقتي اقا سرحاله يا موقع رابطه خيلي هم خوبه، يعني اينجور رفتارها مثل دارو ميمونه زمان و تاريخ مصرف داره، زياد يا كم استفاده بشه يا بي موقع و بي وقت استفاده بشه عوارض جانبي داره اما فعلا شما تو دوران نامزدي هستي واسه همين مشكلي إيجاد نميكنه

ببخشيد من فقط نظر خودم رو ميگم اصلا قصد نفي حرفاتون رو ندارم ولي من به شخصه اصلا چنين رفتارهايي رو ن ...

سلام عزیزم.من کاملا موافقم با این فرمایشاتون ولی نه به تنهایی من بهتون قول میدم که اینی کنار هم کار سازه .

و یه نکته ی فوق العاده که اشاره کردین،بهداشت فردیه.مردا عاشق اینن که خانوماشون تمیز و اراسته و خوشبو و معطر باشن.خنده که غوغا میکنه اصن.مردا دوست دارن مثل بچه ها از ته دل بخندیم و شاد باشیم.چهره باید چاشنیش خنده ی ملایم باشه.

در مورد ارایش و اینام که ملایم و طبیعی که زیبایی چهره دیده باشه نه فقط اثر لوازم ارایش.

خوش زبانی هم که کاره خودشو میکنه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
سلام عزیزم.من کاملا موافقم با این فرمایشاتون ولی نه به تنهایی من بهتون قول میدم که اینی کنار هم کار ...

اونكه صد در صد موافقم و همونطور كه گفتم موقعي كه اقا سر حاله يا موقع رابطه راهكار شما خيلي خوبه و عاليه 

كلا تو هر كاري تعادل خوبه، نه خيلي خشك باشيم نه خيلي ناز و ادا داشته باشيم نه خيلي جدي نه خيلي لوده بعضيا هستن فكر ميكنن چون أهل كتاب و مطالعه هستن نبايد به خودشون برسن يا بعضيا فكر ميكنن چون أهل تريپ و ارايش هستن نبايد مطالعه كنن ، اما به نظر من يه خانوم كامل همه اين كارها رو با هم و در حد متعادل و به جا و به موقع انجام ميده ، 

باید جذابیت ظاهری و جذابیت رفتاری رو باهم داشته باشی. من اگه ظاهر جذاب داشته باشم و هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشم به درد نمی خوره. داشتن اعتماد به نفس و خودشناسی میتونه کمک کنه تا آدم اصیل تری باشیم. مردها در میانسالی بیشتر به اخلاق ما کار دارن

اینم درسته ولی توشاخه ی رفتار های پایس اخرین پست رو بخونین

من در مورد ديگران خيلى ادب رو رعايت ميكنم، اما متاسفانه تو دعوا با همسرم چون ياد همه كمكاريها و بديهاى خودش و خونوادش ميفتم فحش ميدم. خيلى سعى ميكنم جلوى خودمو بگيرم اما دعوا كه كش پيدا ميكنه عصبى ميشم و دوباره پله اول😔

تخفيف ها و حراج هاي جديد براي خانم ها (انواع لباس های زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی و سلامت، کفش زنانه، اکسسوری زنانه - عینک، شال، روسری، ساعت، زیور آلات):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138353785