2777
2789

سلام وقت همگی بخیر. 

تیم آموزشی مدرسه خودکار در حال یک تحقیق گسترده درباره این هست که چرا بچه ها از مدرسه فراری هستند و این موضوع را ریشه یابی کنیم. در این تاپیک میخواستیم کمی تبادل تجربه بسازیم که چرا بچه ها مدرسه رفتن را دوست ندارند. خوشحال میشیم اگر تچربه ای در اطرافیان خود دارید با ما در این تاپیک به اشتراک بذارید و سوالات زیر رو توش پاسخ بدید؟ 

1- اولین بار کی ( در چه سنی) کودک یا نوجوان اطرافتون از  بی علاقگیش برای رفتن به مدرسه گفت؟

2- چه دلایلی برای این بی علاقگی بیان کرد؟

3- چه راهکارهایی را برای ایجاد علاقه تجربه کردید و ایا جواب گرفتید؟ 

لازم به ذکر است میخواهیم این چالش ها  رو با ریشه های علمی روان شناسی بررسی کنیم. 

کلاس اول شیفت صبح گفت نمیخوام از پتو جدا شم😀

یادش بخیر

دوست پیدا کرد دیگه کمتر غر زد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
کلاس اول شیفت صبح گفت نمیخوام از پتو جدا شم😀یادش بخیردوست پیدا کرد دیگه کمتر غر زد

سلام از پاسخ تون خیلی ممنونیم ، یه سوالی داشتیم اگر دوست شو تو مدرسه از دست بده یعنی دوباره بی انگیزه میشه برای رفتن به مدرسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از پاسخ تون خیلی ممنونیم ، یه سوالی داشتیم اگر دوست شو تو مدرسه از دست بده یعنی دوباره بی انگیز ...

خواهش میکنم

امسال برای هفتم مدرسه جدید ثبت نام کردیم دوباره بقول شما بی انگیزه شده میگه میخوام برم مدرسه ای که دوستام رفتن

روزهای اول سخت میگرفت ولی کم کم با همکلاسیای جدیدش اشنا شد و بهتر شد ولی مطمئن نیستم سال بعد هم همین مدرسه بمونه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍