2777
2789
عنوان

خانومایی که کار نمیکنید

214 بازدید | 27 پست

بچه هم ندارین چیکارمیکنین تو خونه؟ شماهم حوصلتون سرمیره؟ من که نزدیکه افسرده بشم. همسرم دوس نداره کار کنم. حس پوچی دارم قبلا کلی سرزبون داشتم ولی الان...

گوشه گیر و تنها شدم اصلا شادابی قبلو ندارم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا شاغل بودم و الان یه مدت خانه‌دارم..واقعا وقت‌هم کم میارم😂😂نمیدونم قبلا چطور می‌رسیدم به کارا

انقدر خونه‌داری بهم مزه کرده که پشتم باد خورده برای کار کردن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
من قبلا شاغل بودم و الان یه مدت خانه‌دارم..واقعا وقت‌هم کم میارم😂😂نمیدونم قبلا چطور می‌رسیدم به کا ...

بچه هم داری؟ اخه چقدر کار؟ یه روز تمیز میکنی تا دوسه روز تمیزه دیگه. حالا ظرف شستن و غذا پختنم ک زمان نمیبره

دوست پیدا کن رفت امد کنبچه دارشو سرگرم میشیمن خودم شاغلم ولی خونه بودم رفیق بازی میکزدم🤣

من رفیق داشتم قبلا. ازشون ضربه خوردم دیگه ولشون کردم. نمیدونم چرا حوصله ی آدم جدیدم ندارم