2777
2789
عنوان

بعد از پنج سال رابطه امشب کات کردم

300 بازدید | 29 پست

ب دلایلی حالا حرف و کارایی کر اون انجام داد(خیانت اینا نیس) صلاح دیدم کات کنم حتی بخاطر اینک منو کم ارزش حساب کرد واقعا خسته شدم الان دیگ کاملا تنهای تنهام هیچکس ندارم ن خانواده ن دوست....  

خواهش میکنم الان نیاین سوال پیچ کنین واقعا حالم خوب نیست الان فقط نیاز دارم ب کسی ک کمکم کنه دوباره پا بگیرم واقعا اصلا ازش انتظار نداشتم هیچوقت فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیوفته با اینکه مقصر اون بوده و بخاطر کارایی ک انجام داد باهاش تموم کردم بدهکارم شده بود الانم اومده بیو  ک تو از چشمم افتادیو....  قبلا هم کات میکردیم ولی برمیگشتیم باز  اون میومد دنبالم ولی الان فک نکنم چون بلاکش هم کردم و اون همچین رفتاری انجام    

فقط اومدم بهت بگم خیلی بهت افتخار میکنم ... چون منم دقیقا تو شرایط توعم می‌دونم چقدر سخته که قلبت یه چیزی بگه عقلت یه چیز دیگه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری آشنا شدین رابطمون چقدر جدی بودحقیقتا من آدم خیلی وابسته ای میشم

واسه همین تاحالا تو رابطه جدی نرفتم

فک میکنم بعد ۵ سال ینفر تقریبا بشه نیمی از خودت 

سخته برو مشاوره 

زمان درستش میکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

به نظرم چون تازه ست بشین قشنگ غصشو این دو سه روز بخور گریشو بکن چون پنج سال کم نبوده ولی بعدش دیگه بیخیالش

یه تجربه بزرگ بوده که باید اتفاق میوفتاده تا به یه لول دیگه از چیزی که هستی برسی و رشد کنی

آدما میان و میرن 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻