2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی ک خودش تلاش نکنه واسه زندگیش دنبال دعا و خرافات میره 

حتما کسی هستید که کاملا به بخت اقبال شانس دعا ف ال و این چیزا اعتقاد کامل داره ک انقد درگیرید ولی فایده نداره چون باید مدتی کامل اینارو رها کنید و فقط خودتون تلاش کنید

خب دیگه نگیر

منم برا ازدواجم خیلی گرفتم بدتر شد. دیگه رایگانم کسی دعا بده نمیرم سمتش. اینا الکیه یا برا بعضی ها خوب نیست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

عزیزم خیلی تاپیک حس شیشم زدی 

من حس شیشم تو یه تاپیکی پست گذاشته بودی دیدمت خواستم بگم عزیزم بختت رو کسی نبسته مادر یا پدرت به یکی ظلمی کرده که خدا اینجوری داره عذابشون میده ، همش جنگ اعصاب و روان تو حونتون هست و روزی و برکت خونتون هم کمه یه انرژی دافعه دورتا دور خونتونه که همه به چشم بد به شما نگاه میکنن بااینکه ساکتین و کاری ب کسی ندارین البته داداشات دعوایی هستن و بی اعصاب 

ای کاش تبریز بودی و یه سید برات معرفی میکردم و معرف ازدواج هم میدونستم و کمکت میکردم 

خودتو زیاد ناراحت نکن و به خودت تلقین نده که بختم بسته اس ، ای کاش بتونین خونتون رو عوض کنین و یا سیدی پیدا کنین که یه دعایی چیزی بنویسه تا آه و نفرین اون شخص از زندگیتون بره 

توی سایت همسریابی هم ثبت نام کن توی گوگل بزنی برات میاره من دقیق اطلاع ندارم ، حرز امام جواد بنداز گردنت و دلیل رو توی خودت نبین، مشکل از تو نیس از خانوادته کسی پاپیش نمیزاره، ازدواج میکنی و خدا یه پسر بهت مییده دردات تموم میشه از اخلاقتم بگم ک مطمعن شی حس شیش هستم 

ساده هستی و هرچی از دلت بگذره بدون سیاست ب زبون میاری، پوست روشنی داری ، از فضای بسته بدت میاد ، عاشق دربا و طبیعتی ، از جمع و پرحرفی بدت میاد ، خیلی گله میکنی ب خدا که چرا فلانی که ازت پایینتره زندگیش خوبه اما تو ن بخصوص شبها ، تار موی صاف داری ، مهربونی و کینه ای نیستی، حسادت یکم زیاد داری ، مغرور نیستی و بلدم نیسی غرور  داشته باشی صاف و ساده ای 

ذهنتو اینقد درگیر نکن فداتشم الکی خودتو پیر میکنی بخدا به وقتش همه چی حل میشه ، من فقط تایم رو نمیتونم بگم ک کی امامیدونم تهش خوبه پس غصه نخور

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بگو چکارکنم خونمون عوض کردیم

گلم من چیزایی که مبدونستم رو گفتم فقط تونستی یدونه حرز امام جواد بنداز گردنت و سوره واقعه رو چهل روز بخون و هدیه کن به روح شهید  ابراهیم هادی تا پیش خدا واسطه ای شه از جای خوب بختت باز شه و گره های کارتون درست بشه و یکی هم قطعا دیگه به خودت نگو ترشیده ام یا انرژی های منفی رو به خودت نده اصلا ، خوشبخت باشی🧿❤

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم