2777
2789

سقط ۸ ماه داشتم فشار خونم بالا بود بچه خفه شد تو شکمم الان سه ماه گذشته تا چند وقت دیگه میتونم اقدام کنم واسه بارداری؟

۳ ماه بعد سقط مجازی

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

انشالله زود باردار بشی

ببخشید شما مرده زایی داشتی و سقط بحساب نمیاد

بعد ۶ماه مجاز ب اقدام هستی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زایمان طبیعی به دنیا اوردمش

درست میشه عزیزم

۳ماه دیگه میتونی اقدام کنی فعلا بخودت برس

۶ماه بعد زایمان محازی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برای شما شیش ماه بعد باید اقدام کنید،فشار خون توی کل بارداری داشتین؟دارو مصرف میکردین برای فشار خون؟

نه سابقه نداشتم تپش قلب داشتم رفتم بیمارستان فشارمو گرفتن گفتن خیلی بالاعه سونو اورژانسی دادم بچم خفه شده بود تو شکمم