2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب جاش رژیم غذاییت درست کن سبزیجات خیلی بخور کیوی عدسی انجیرخشک اینا عالی ان

دکتر ب من میگفت خاکشیر بخور

صبح ب صبح اب ولرم بخور روغن زیتون بخور

آب زیاد بخور

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

رژیم غذایی چون زخم معده داشتم رعایت کردم ولی خب ماه های اخر بارداری که برسی  دوباره تحت فشاری و روز از نو،روزی از نو 

درحال حاضر خیلی اذیتم و تنها گزینم روغن کرچکه 

فقط میخام بدونم برای بچه مشکلی پیش میاد خدای ناکرده یا نه همین

چرا ملین و معذرت میخام اسهال اوره تا دوغ و اینابخرم بخورم مردم از درد خیلی اذیتم اگه کسی تجربه ای دا ...

عزیزم من اخر بارداریام برا اینکه یبوست برطرف کنه زایمانم راحت شه میخورم کیسه ابم پاره میشد که تو 38و39هفته خداروشکر اونموقه بچه کامله ولی حالا تو یهو دردت بگیره یا هرچی اصلا خوب نیس باید قبل اینکه اینقد یبوست بگیری پیگیر میشدی خوراکی ابکی میخوردی تا شکمت روان شه