الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اگه میدونستم خوب بود. مادرم همیشه بدترین رفتار رو داره. تا یک چیز میگم میگه ای قلبم درد میگیره گمشو خفه شو از اشک هام لذت میبره کلی قرص میخورم نمیدونم چی کنم
والا کاش میدونستم. مادرم به هر شکلی فکر کنی اشک منو در آورده. اسم هر کسیو نمیزارن مادر. ازش متنفرم الهی تاوان هر قطره اشک منو بده. همیشه عذابم داده الهی خدا عذابش بده حالم بدجور گرفته خیلی شدید
یه کم بیشتر توضیح بده عزیزم تا بیشتر باهات حرف بزنیم
تو تاپیک قبل گفتم. خیلی مادرم اذیتم میکنه کلی گریه میکنم چشام درد میکنه چند بار رفتم دکتر گفت مویرگ هاش ملتهب شده. خودمم نمیدونم چرا. هر موضوعی میگم مامانم واسه اینکه لال شم میگه گمشو خسته شدم قلبم درد گرفت خودشو به مردن میزنه
والا کاش میدونستم. مادرم به هر شکلی فکر کنی اشک منو در آورده. اسم هر کسیو نمیزارن مادر. ازش متنفرم ا ...
این را مطمئن باش هیچکسی هیچ چیزی را کامل توی زندگیش نداشته و نخواهد داشت حتی افرادی که از نظر شما خوشبخت ترینم فرد زمینه از نظر خودش چیزهایی هست که هنوز نداره شاید اون چیزا برای شما کمبود محسوب میشن ولی برای اون هستند حالا شاید شما از ناحیه مادر شانس نیوردی🤦🏻♀️
دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨