2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هروقت بهش پیام میدادم زیر یدیقه جواب میداد بجز موقع هایی ک می‌گفت میخوابم هر وقت اراده میکردم دم در خونمون بود بخاطرم از اون سر دنیا پاشد اومد به دیدنم وقتی حال و حوصله نداشتم منو میخندوند حواسمو پرت میکرد هررررچی میخواستم بی چون و چرا واسم می‌خرید فقط یه چیزی میخواست ازم اینکه از ته دلم دوسش داشته باشم واییییییی خدا نخواست اینقدرررر خوشبخت باشم💔💔

سرم وچشمم دردمیکنه😭چکنم

اخیی چرا قطره چشم بریز یکمم بخواب قرص سردرد با دوز پایینم اگه داری بخور با جوشونده ای چیزی

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

هروقت بهش پیام میدادم زیر یدیقه جواب میداد بجز موقع هایی ک می‌گفت میخوابم هر وقت اراده میکردم دم در ...

چرا نشد اخههههههههههههههههه

چرا نشد اخههههههههههههههههه

یه روز خییلی هوا سرد بود گفتم بیا دنبالم بریم یه دور بزنیم دلم گرفته یه قهوه‌ای چیزی بخوریم متاسفانه تو راه تصادف کرد موتور داشت چندتا رز هم خریده بود موقعی ک دیدمش اون صحنه رو همه گلا پر پر شده بود دورو برش مثل یه فرشته افتاده بود رو زمین وقتی بهم خبر دادن با همون لباسهای خونه دویدم بیرون یکم مونده بود به کوچمون برسه به کامیون زده بودلهه شده بود سرش ضربه مغزی شد یکماهم تو کما بود و تمام الان که دارم میگم تنم داره می لرزه وقتی دیدمش چنان جیغی زدم کل دنیا شنید ولی اون دیگه رفته بود هنوزم وقتی خوابشو میبینم ازش گله میکنم چرا تنهام گذاشتی ولی اون فقط می‌خنده الان 15سال از این اتفاق میگذره ثانیه به ثانیه جلو چشامه الان ازدواج کردم بچه هم دارم ولی مثل یه راز تو قلبمه همیشه بعد اون اتفاق منم بستری شدم روانی بودم کاملا ولی گذذذذشت ردش موند تا ابد به قلبم همیشه میگم اون آدم نبود فرشته بود

یه روز خییلی هوا سرد بود گفتم بیا دنبالم بریم یه دور بزنیم دلم گرفته یه قهوه‌ای چیزی بخوریم متاسفانه ...

چقد غمگین و ترسناک بود یه کتاب خوندم گفته بود که عشق واقعی در واقع نرسیدنه چون  شاید اگه همون ادم باهات زندگی میکرد دیگه برات مثل یه اسطوره نبود و ب بودنش عادت میکردی 

چقد غمگین و ترسناک بود یه کتاب خوندم گفته بود که عشق واقعی در واقع نرسیدنه چون شاید اگه همون ادم با ...

هعیییی الان هنوز ک هنوزه شبا خوابشو میبینم بعد 15سااال می‌دونم خودم عشق خیییلی زیادی بینمون بود مثل دیونه ها بودیم ولی شوهرم هیچی نمیدونه .

هعیییی الان هنوز ک هنوزه شبا خوابشو میبینم بعد 15سااال می‌دونم خودم عشق خیییلی زیادی بینمون بود مثل ...

یکم دلم واسه شوهرت میسوزه یعنی شبا که کنارش میخوابی به فکر اونی؟

برام وقت بذاره

بهم توجه کنه 

نظرم رو بپرسه و باهام توی اکثر کارهایی که میخواد انجام بده مشورت بگیره

دنبال فرصته که بیشتر باهام وقت بگذرونه 

برای زندگیمون تلاش کنه

مسئولیت پذیر باشه

و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

برام وقت بذارهبهم توجه کنه نظرم رو بپرسه و باهام توی اکثر کارهایی که میخواد انجام بده مشورت بگیرهدنب ...

مرسیی عزیزم