2777
2789
عنوان

انصراف از پرستاری آزاد برای کنکور

320 بازدید | 48 پست

بنظرتون چیکار کنم میخوام کنکور بدم فرهنگیان یا حداقل دولتی این رشته رو بیارم خیلی هزینش رو مخمه حساب میکنم تا ۲۶ سالگی یه قرونم در نمیارم هیچ باید ۴۰۰ ۵۰۰ ملیونم خرج کنم تازه هیچ حرفه ایی هم نمیشه یاد گرفت درساش سنگینه واقعا با این سختیا پرستار ۱ ملیاردم بگیره ماهی حقشه فرهنگیان پول مفت غذای مفت بیمه مفت وام مفت بیان جای ما آزاد بخونن پول بدن بفهمن زندگی چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای انصرافم باید پول بدی آخه، حداقل 20 30 میلیون باید بدی البته شاید این رشته هزینه انصرافش بیشترم باشه حتی

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
برای انصرافم باید پول بدی آخه، حداقل 20 30 میلیون باید بدی البته شاید این رشته هزینه انصرافش بیشترم ...

فقط برا ترم اول که انتخاب واحد کردم میگیرن ترم دوم مرخصی میشه گرفت قبول شدم انصراف بدم