2777
2789
عنوان

انصراف از پرستاری آزاد برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه امسال قبول شدم اره خودمم حس میکنم هم پولم هدر میره هم وقتم میخوام بخونم

عزیزم هر ترمی چقدر شهریه میدی

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

فقط برا ترم اول که انتخاب واحد کردم میگیرن ترم دوم مرخصی میشه گرفت قبول شدم انصراف بدم

شما چه یه ترم بخونی چه چند ترم انصرافش هرینه داره 

اما اگه بتونی دولتی روزانه قبول بشی ارزش داره خسارت و هرینه اشو بدی

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
اره ثبت نام کردم تراز کنکورم بدک نیست ۷۱۰۰ هست معدلم ارتقا بدم باید

آه یکم معدلتو خوب کن از تاریخ و انسان محیط یازدهم غافل نشو اونا چون رقابت توشون کمه ترازو میبره بالا امیدوارم موفق بشی

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

35 میدم پول خوابگاه و غدا هم ۳ تومن اینا میشه

طرف میشناسم مامایی خودگردان میخونه تازه مامایی که بازار کارش منفی صفره 

اونوقت میخوای از پرستاری که شاغل شدنت 100درصده انصراف بدی 

.

چون خودم تجربه پشت کنکور موندن بعد از رفتن به دانشگاه دارم میگم اشتباه محض فقط عمرت و به باد میدی ته ...

حالا انصراف کامل نمیدم چون باز قوز بالا قوز میشه بعد قبولی انصراف میدم

منم همینم از تو بدتر تازه من مامایی آزاد میخونم تو که امید داری شاغل شی من به همونم ندارم

مامایی خیلیم خوبه ساعت کاریش و تمیزیش شیفت دادن خیلی به قلب و اعصاب ضرر داره خیلییی