2777
2789
عنوان

ازدواج

110 بازدید | 13 پست

سلام دوستان برای خواستگار اومده آقا پسر متولد ۶۱ هست یعنی ۴۱ ۴۲ سال من خودم فردا میشم ۳۱ سال اختلاف سنیمون به نظرتون زیاد نیست؟؟؟

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دید خودت ۱۲ سال اختلاف سنی زیاده یا کم

واقعا نمیدونم پدرم میگه زیاده طرف پیره حیفه دخترمو بهش بدم از طرفی سن منم داره زیاد میشه ۳۱ سالمه میترسم همینطوری بمونم و هیچ وقت ازدواج نکنم

به نظرم در حد ۶ ماه نامزد بمونید ببینید مناسب هست یا نه

ما نامزدی یا صیغه محرمیت نداریم هنوز ندیدمش امشب زنگ زدن ولی سر سنش یکم ترس دارم

ما نامزدی یا صیغه محرمیت نداریم هنوز ندیدمش امشب زنگ زدن ولی سر سنش یکم ترس دارم

عزیزم بحث یک عمر زندگیه شوخی بردار نیست

مشاورها هم پیشنهاد میدن قبل عقد ۶ ماه با هم رفت و آمد کنید تا طرف مقابل رو بسنجید

عزیزم بحث یک عمر زندگیه شوخی بردار نیستمشاورها هم پیشنهاد میدن قبل عقد ۶ ماه با هم رفت و آمد کنید تا ...

اره عزیزم ما یک سال رفت و آمد داریم قبل عقد ولی صیغه نداریم من الان یکم سر سنش دو دلم میخوام بدونم تو سن من این عادیه یه خواستگارم ۴۲ سالشه خودم ۳۱ سالمه

اره عزیزم ما یک سال رفت و آمد داریم قبل عقد ولی صیغه نداریم من الان یکم سر سنش دو دلم میخوام بدونم ت ...

به نظرم دیگه جفتتون به یه بلوغ فکری رسیدین و این اختلاف سن توی سنای پایین تر مشکل دار میشه

حالا شما فعلا اجازه بده بیان خواستگاری ببین اولویت های اولیه رو دارن یا نه

به نظرم دیگه جفتتون به یه بلوغ فکری رسیدین و این اختلاف سن توی سنای پایین تر مشکل دار میشهحالا شما ف ...

بله درسته