2777
2789

بچها من از اون تایپ نیستم که حال و حوصله دوست و پیام دادن بهش و سراغ گرفتن ازش داشته باشم

ما هنوز گروه دبیرستانمون رو بعد از فارغ التحصیلی داریم و قرار میذارن بیرون میرن. همش بهم پیام میدن که بیا. و دلم میخواد کلا ارتباطم رو باهاشون قطع کنم ولی شماره ام رو دارن و شماره م نمیتونم عوض کنم. از گروهم نمیتونم لفت بدم خیلی زشته. حدود ۲۰ نفرن نمیدونم چطوری ارتباط قطع کنم

حتی چند بار هم محترمانه گفتم که من واقعا تو مود بیرون رفتن اینا نیستم ولی اصرار بیجا میکنن

چه کنم

یه روزی متوجه میشی که به دوست خوب نیاز داری ولی اون موقع کسی دورت نیست

سعی کن ارتباطت رو هرچند کم حفظ کنی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم خودم گرم که با ۲۱ سال سن هیچ رفیقی نداشتم و ندارم

این افتخاری نداره ها...

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چرا خب

من کلا آدم درون گرا و حوصله سربری هستم. از بحث ها و غیبت های اونا که براشون جذابه ، من خوشم نمیاد و هر وقت که باهاشون رفتم بیرون با اینکه اونا آدم های خوبی اند ولی حس میکنم به اون جمع تعلق ندارم

اتفاقا داره آدم های این زمونه درست و قابل اعتماد نیستن

فرافکنی!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!