2777
2789
عنوان

از اندومتریوز و مسدودی لوله فالوپ تا ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست

تاپیکتو از اول خوندم 

چه حس خوبی گرفتم😍 چقد امیدوار بودی از اولش

چقد قشنگ از اول روز ب روز تعریف کردی و چقد خوشحال شدم که آخرش همونی شد که میخواستی 🥰😍

انشالله صحیح و سالم بیان بغلت 

منم قراره این پروسه رو طی کنم  اگر خدا بخواد 😊

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز یازدهمین روز انتقالمه و من دل تودلم نیست ک برم ازمایش بدم

صددرصد مثبته

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

تاپیکتو از اول خوندم چه حس خوبی گرفتم😍 چقد امیدوار بودی از اولشچقد قشنگ از اول روز ب روز تعریف کردی ...

باور کردن این ک نی نی تودلته خیلی مهمه...

حتما استراحت کنید بعدش و امید و توکلتون ب خدای بزرگ باشه

انشاالله که خبر بارداریتو همینجا بهم بدی عزیزم

ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰شد🤩

ایی جااانممم🥰😍

نمیدونی وقتی همین پست های میبینم که بعد کلی مشکل باردار شدن چقد خوشحال میشم براشون و امیدوار 

چون خودم منتظر همچین روزی هستم و میدونم چقدر سخته 

باور کردن این ک نی نی تودلته خیلی مهمه...حتما استراحت کنید بعدش و امید و توکلتون ب خدای بزرگ باشهانش ...

مرسی عزیزم انشااله خدا از دهنت بشنوه 

بهتون درخواست دوستی میدم شاید بعدا سوالی داشتم ازتون پرسیدم 

[QUOTE=372003351]ایی جااانممم🥰😍 نمیدونی وقتی همین پست های میبینم که بعد کلی مشکل باردار شدن چقد خوشحال میشم براشون ...[/QUOT

منم هروقت میرفتم مطب و میدیدم یکی برا دکتر گل میاورد کلی خوشحال میشدم و امیدوار میشدم ک منم مثبت میشم.

من ب دکترم حس خوبی داشتم و مطمئن بودم نتیجه میگیرم

مرسی عزیزم انشااله خدا از دهنت بشنوه بهتون درخواست دوستی میدم شاید بعدا سوالی داشتم ازتون پرسیدم

با دل و جونم در خدمت شما و هرکسی ک تواین مسیر قدم گذاشته هستم و هر سوالی داشتید درخدمتم عزیزم

وای خداروشکر😍🧿

از اول خوندم اینهمه امید و اطمینانو که دیدم دلم یطوری شد فقط دعا کردم همون بشه که میخوای خداروشکر که به خواستت رسیدی، انشاالله هر دو بسلامتی بیان بغل مامانشون😍

قربون شما برم عزیزم🌹بهترینها براتون رقم بخوره

مممنون عزیزم 

منم مشکل دارم ،تنبلم باردار نمیشم ،البته ۵ ماهه اقدام کردم 

مشکلات زندگی و کاری خیلی فشار داره برام بیشتر اوقات خودمو میزنم به نفهم بودم و احمق بودن و سر خودمو با کار و رقص و ورزش و شیرینی پزی گرم میکنم اما گاهی دیگ کم میارم یدفعه میبینم زندگیم خیلی تلخ و ناهموار یدفعه میبینم انقدر رفتم تو نقش زندکی خوب غمام نلودن برام ولی همیشه یجوری بهم یادآوری میشه و بهم تلنگر میزنه  ،دیگ تصمیم گرفتم نرم دکتر   دیگ توان مبارزه تنهایی و  جنگیدن ندارم ،بارداری برام مهم نیست میخوام از شر بیماریم راحت بشم دیگ خسته شدم ،تصمیم گرفتم دیگ نرم دکتر 

فقط ورزش و سبک زندگی اصلاح شدمو ادامه بدم خوب شد که شده بار دارم شدم که شدم نشدمم نشدم ،چون دیگ توان ندارم 

بیشتر از این دیگ خستم