2777
2789
عنوان

از روی اجبار دارم رابطمو ادامه میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست
بله متاسفانه مهمه ولی از یطرف واقعا دیگه دلم باهاش نیست میدونم حماقت کردم😭🤦‍♀️ حتی به خودکشی فکر م ...

خودکشی چیه عزیزم بشین حساب کتاب کن ویژگیای خوبشو بنویس بداشو همینطور ببین کدوم طرف سنگین تره به نظرات بقیه اهمیت نده خودشون تو گل موندن بعدم شوهر خوشگل به درد نمیخوره ببین اخلاقش خوشت میاذ باهات درست رفتار میکنه یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه مهمه ولی از یطرف واقعا دیگه دلم باهاش نیست میدونم حماقت کردم😭🤦‍♀️ حتی به خودکشی فکر م ...

بجای خودکشی فعلا عقد کنین. که دیگه این مشکل حل بشه. خدا رو چه دیدی شاید نظرت عوض شد

دوستاتو کلا بذار کنار مگه قراره بخاطره دوستات زندگی کنی دیگه شما مجبوری باید ازدواج کنی چون یه عمر ع ...

بغیر از دوست فامیلو بعد ازدواج چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭 حرف که فقط با کنار گذاشتن دوستا حل نمیشه همه جا کنارمه اگر ازدواج کنم

خودکشی چیه عزیزم بشین حساب کتاب کن ویژگیای خوبشو بنویس بداشو همینطور ببین کدوم طرف سنگین تره به نظرا ...

ویژگی هاش خوبش که زیاده شغل خوب خانواده خوب اخلاق خوب تحصیل کرده ولی خب تفاوت شهری داریم از شهرهای جدا هستیم این یک دوم اینکه قیافس بهم نمیخوره

بغیر از دوست فامیلو بعد ازدواج چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭 حرف که فقط با کنار گذاشتن دوستا حل نمیشه همه ...

شوهره خوشگل مال غریبست ببین چقد خیانت زیاد شده گول ضاهر نخور اگه چیزای دیگش خوبه بمون باهاش

واقعا نمیشه ترمیم. کرد؟

بابا بنده خدا خودتو بدبخت نکن خیلیا چمدین سال میگذره و به این نتیجه میرسن حالا خوبه که تو هنوز ازدواج نکردی و به این نتیجه رسیدی

خیلیی راهکار برای اینی که میگی وجوداره

ترمیم هم میشه کرد

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بابا بنده خدا خودتو بدبخت نکن خیلیا چمدین سال میگذره و به این نتیجه میرسن حالا خوبه که تو هنوز ازدوا ...

توروخدا بگو چه راه هایی وجود داره اخه همه میگن ترمیم نمیشه و دکتر لو میره و 😭😭😭