2777
2789
عنوان

هدیه🥹

132 بازدید | 22 پست

تولد دوستمه ۲۶ بهمن نمیدونم چی بخرم براش

ماگ

یا ایرپاد قیمت مناسب از دیجی کالا سفارش بدم

یا ساعت

اصلا سر درگمم پیج خاصی هم مدنظرم نیست

قبلا براش اکسسوری و عروسک خریدم دیگه تکراریه

اونم برا من ست مانیکور(همین کیف کوچیکا که ناخن گیر و سوهان و ... داره) و آویز عروسکی خرید🫠🫠

لطفا اگه پیج یا سایت یا هرچیزی مد تظرته میفرستی برام

ایگنوررررم نکننن😭😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

درس لخووووون درسسسسموقع تولد هم نریییی پیش دوستت وسط این همه درستوهم به من بگو برم درس بخونم هرچند ج ...

😂😂ایخدااااااا

باشه درسمم میخونم چشم

حالا پیشنهاد نداری شما😭😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه من امسال هیچی نخریدم نمیدونم چطوری قبلاً یه چیزی انتخاب میکردم 😂

😂😂😂ایخداااا

قبلا چی میخریدییی

😂😂😂ایخدااااقبلا چی میخریدییی

پارسال دوستم تولدش بود ما چون کوردیم پارچه کوردی خریدم 

اون یکی دوستم صمیمی نبودیم باهم زیاد براش شال بردم 

برا یکی دیگه از دوستام یه باکس آماده کردیم با دوستم براش بدلیجات بردیم 

اگه ساعت یا ایرپاد نداره یکیشو بگیر 

من خودم با اینا خوشحال میشم 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
پارسال دوستم تولدش بود ما چون کوردیم پارچه کوردی خریدم اون یکی دوستم صمیمی نبودیم باهم زیاد براش شال ...

وای چه خوببببب

من عاشق کوردام بیا دوستم شو برام پارچه کوردی بخر😭😂

خودم با به آقا پسر کورد دوستم براش ساعت خریدم ولی اون هیچی تاحالا برام نخریده

اگه ساعت یا ایرپاد نداره یکیشو بگیر من خودم با اینا خوشحال میشم

مرسیییی

گردنبند کلاه ببین چی دوست داره

با حجابه کلاه زیاد به کارش نمیاد

ولی مرسییی

وای چه خوبببببمن عاشق کوردام بیا دوستم شو برام پارچه کوردی بخر😭😂خودم با به آقا پسر کورد دوستم براش ...

چشم عزیزم تو کجایی هستی 😁😂

عه چه خووووب ولی چرا هیچی نخریدهههه خسییس