2777
2789
عنوان

هدیه🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
من خودم عروسک سالیوان به یکی مد نظرمهبه یکی ادکان وارداتی گرفتمبه یکی هم از این گردنبندای عشق مد نظر ...

قیمتاشون حدودا چقدره؟

عروسک خواهر کوچک تر داره میترسم برش داره😂😭

اره گردنبندا هم خیلی نازن🥹

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

چشم عزیزم تو کجایی هستی 😁😂عه چه خووووب ولی چرا هیچی نخریدهههه خسییس

اصفهانی

هعببب تازه میگفت کادو ولنتاین برام چی میخری(رل نیستیما)

بعد معتقده خودش خسیس نیست و اصفهانیا خسیسن😂

اما از اصفهانیا خسیس تره😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهانیهعببب تازه میگفت کادو ولنتاین برام چی میخری(رل نیستیما)بعد معتقده خودش خسیس نیست و اصفهانیا خ ...

ای وای دختر بزن دهنش ولنتاین هم هیچی نخررررریااا براش داره خسیس بازی در میاره😂

ای وای دختر بزن دهنش ولنتاین هم هیچی نخررررریااا براش داره خسیس بازی در میاره😂

نه بابا مگه خرم😂

شما کورد کجایی؟

شوهرمون کوچیکه بگم احتمالا کاربریم لو میره🥺😂

😂

نه کرمانشاه با مثلا کردستان و ایلام منظورمه