2777
2789
آخه من فکر میکنم افراد خود شیفته وقتی عاشق بشن زنشون خیلی خوشبخت میشه و وقتی کسی رو دوست نداشته باشن ...

امیدوارم نصیب سگ هم نشه جونمو برمیدارم میرم تایپیک هامو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره اونی که یه خودشیفته عاشقش میشه.... اول رابطه حسابی با فیلم بازی کردن و پنهون کردن این رفتارش دل طرف رو بدست میاره بعد که خیالش راحت شد با بی محلی و ... دهن طرف رو سرویس میکنه و رابطه با اینجور آدما یه رابطه سمیه

میشه کمی توضیح بدی شدیدا نیاز دارم به حرفهاتون

اولش با عشق شدید میان جلو کم کم خود واقعیش رو نشون میده محدود میکنن کنترل میکنن بیرون نمیبرن مثلا ی بار گفتم من اینجا کسی رو ندارم درکم کن سخت نگیر واسم برگشت گفت آهان من خرم پس درک ندارم یعنی دوهفته سر اون کتک خوردم فش شنیدم دنبال اینن انتقاد کنن تحقیرکنن ولی خودشون انتقاد نمی‌پذیرن و اونطور که گفتم اگه مسئله ای خوشایندشون نباشه از داخل اون ی حرف بی ربط درمیارن شمارومقصر نشون میدن جوری که خودتم باورمیکنی میگی تقصیرمنه آخرش دیونه میشی