2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید

59 بازدید | 7 پست

خانوما لطفا برای اینکه به فرد مورد نظرم برسم دعا کنید ممنون اگه میشه از ته قلبتون دعا کنید اکه امکانش هست ممنون

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه گروهی داریم ایتا حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستی لینک بدم درخواست دوستی بده

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیزم یه گروهی داریم ایتا حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستی لینک بدم درخواست دوستی بده

متاسفانه ایتا ندارم عزیزم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
متاسفانه ایتا ندارم عزیزم

خوب حاجتتو بگو من می‌نویسم میذارم گروه

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

خوب حاجتتو بگو من می‌نویسم میذارم گروه

اسمم ستایشه حاجتم اینه به ماهان برسم و باهم ازدواج کنیم

مرسی فدات بشم ❤❤ببخشیدا زحمتم شد

اسمم ستایشه حاجتم اینه به ماهان برسم و باهم ازدواج کنیممرسی فدات بشم ❤❤ببخشیدا زحمتم شد

نه دورت بگردم چه زحمتی انشاالله حاجت روا بشیعیدب تو از حضرت عباس بگیری برات ختم هم بذاریم تو گروه؟