2777
2789
عنوان

ارجاع هوش در سنجش پیش دبستان

1269 بازدید | 23 پست

لطفا هرکی که بچش رو  واسه مرحله دوم و ارجاع هوش بردن سنجش بیاد دوروزه سردرد دارم اعصابم خرابه 

امروز برای بار دوم بردم یه ساعت دخترمو داخل اتاق نگه داشتن گفتن ما فقط سنجش میکنیم میفرستیم اداره ارزشیابی میکنه نتیجه رو زنگ میزنیم میگیم 

ولی برگه سنجش رو داد گفت ببر بهداشت 

هرکی تجربه داره لطفا بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سنجش طول میکشه یه سری کارا و مهارت ها رو باید بتونه انجام بده 

اولین بار کی بردیش؟ 

چرا دوباره بردیش؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منتظر نتیجش هستم ولی استرس دارم رد کنن چی میشه دخترم مشکلی نداره

نه بابا رد کردن پیگیر شو الکی میان هرچی سوال سخت سخت از طفل معصوما میپرسن برا دختر آبجی من ک مشکلش خیلی حاد بود هم ردش نکردن گذاشتن بره اول

سایت مای مدیو رو خودت چک کن برگه سنجش رو ببین، ببین چی نوشته 

مای مدیو که سرچ کنی تو گوگل ، همون سایت اولی، با گزینه ی اولی که نوشته ورود فرهنگیان، والدین ،عموم وارد شو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

والا من میگم اونا مشکل دارن میان هرچی سوال سخت میپرسن

یکیشو شنیدم پرسید با چی آب میخوری دخترم گفت لیوان پرسید لیوان نبود با چی آب میخوری 

آخه این سواله ؟توقع داره بگه با شیلنگ آب میخورم خیلی سختگیرن

خب سنجش طول میکشه یه سری کارا و مهارت ها رو باید بتونه انجام بده اولین بار کی بردیش؟ چرا دوباره بردی ...

دو ماه پیش بردم گفتم بچم ترکی بلده فارسی همین دوسه ماهه که رفته پیش دبستانی اونجا فهمیده نفهمیده نمیدونم 

همش فارسی سوال کرد ازش 

از پسر من می‌گفت مگه سنش چقده چون پسرم خواب آلود بود ب یدقتی داشت نفرستاده مرحله دوم ولی جوری ک شک د ...

اشتباه که ممکنه پیش بیاد، داشتیم دانش آموزی که به خاطر تشخیص اشتباه فرستادن مدرسه ی استثنایی ، سه سال اونجا درس خونده ، معلم سال سومش که رشته ی تحصیلی فوق لیسانس روانشناسی بالینی داشت ، تشخیص داده بود این بچه سالمه و نباید میومد استثنایی 

دو ماه پیش بردم گفتم بچم ترکی بلده فارسی همین دوسه ماهه که رفته پیش دبستانی اونجا فهمیده نفهمیده نمی ...

اخی طفلی

خب فارسی هم باهاش حرف نزدین؟

اگه خدایی نکرده گفتن مشکل داره اعتراض کن، بگو یه کارشناس بیارین که ترک باشه و اون سنجش رو مجدد انجام بده

نه بابا رد کردن پیگیر شو الکی میان هرچی سوال سخت سخت از طفل معصوما میپرسن برا دختر آبجی من ک مشکلش خ ...

بخدا آره چرت و پرت میپرسن منتظرم جوابش بیاد رد شد بقرآن میرم آموزش ‌پرورش میگم پرسیدن لیوان نباشه با چی باید آب خورد آخه این سواله چی بگه بچه

سایت مای مدیو رو خودت چک کن برگه سنجش رو ببین، ببین چی نوشته مای مدیو که سرچ کنی تو گوگل ، همون سایت ...

فعلا همون نتیجه قبلی هستش نزدن 

امروز بردم مرحله دوم