2777
2789
عنوان

کتک و قهر

110 بازدید | 7 پست

دوستان من به خاطر کتکایی که از همسرم میخورم بارها قهر کردم ولی دوباره برگشتم این دفعه به خاطر اینکه قالیشویی فرش هامونو بد شسته بود و منو مقصر میدونست که دادم به این قالیشویی انداخت زیر لگد و انقدر کتکم زد زیر دست و پاش داشتم جون میدادم الان اومدم خونه بابام ،بچه هامم گذاشتم و اومدم خودشم میگه حق نداری برگردی بخای بیای اول یه کتک حسابی میخوری بعد میری توی خونه 😔 نمی‌دونم صبر کنم یا برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرررر؟؟؟؟  :/ ما یکیو تو فایمیل داشتیم این شکلی خونه جدا گرفت درخواست طلاق داد الان مرده به غلط کردن افتاده شرط گذاشته خانمه  که برو پیش مشاور یا دیگه برنمیگردم شما هم برو تلفنی با مشماور صحبت کن  قشنگ راهنمایی میکنن