2777
2789
عنوان

از وقتی شاغل شدم همه چیز زندگیم عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 168 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر راحت. مگه میشه؟ هزار اخلاق خوبو به خاطر یه اخلاق بد کنار گذاشت؟ مگه میشه بچه رو ول کنی یا بی پد ...

بیخیال اسی

بعضیا الان تو این تاپیک میخوان ساز مخالف بزنن توجه نکن

منم دارم برا ازمون میخونم

چقدر خوندی و نمره خامت چقدر شد؟

چقدر راحت. مگه میشه؟ هزار اخلاق خوبو به خاطر یه اخلاق بد کنار گذاشت؟ مگه میشه بچه رو ول کنی یا بی پد ...

اصل وجود یه مرد به حمایتگر بودنشه. وقتی ویژگی اصلی رو نداره بقیه اخلاقایه خوبش که اونم برا حفظ نیازشه به چه دردم میخوره

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

سلام خداروشکر کاش منم میشد مستقل بشم منم دقیقا مثل گذشته توام افسرده شدم هرچی بخوام بامنت هس وگریه آخرشم خیلی چیزا نمیگیره ۲بار ازمون دادم ناامیدم میدونم نمیشه شوهرم پولداره ولی بامن خسیس میگه نباید هرچی آسون بدست بباری وبا یبار گفتن من بهم قول داد آب نزاره تودلم تکون بخوره که زنش شدم وگرنه گولش نمیخوریم حداقل اگه کارمند نمی‌شدم الان کارخونه بودم اگه گولم نمیزد