2777
2789
عنوان

از وقتی شاغل شدم همه چیز زندگیم عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 168 پست

من سنم رفته بالا 33 سالمه. دیگه امیدی به شاغل شدن ندارم

اما از ته دلم خوشحال میسم واسه خانومایی که میرن سرکار

خواهر خودم چند ساله ازدواج کرده شوهرش بهش پول نمیداد. انقدر تو آزمونای استخدامی شرکت کرد تا بالاخره فرمانداری قبول شد

خواهر دیگمم همینطور، شوهرش خسیس بود معلمی قبول شد 

من اما شوهرم خسیس نیست، همه پولاش دست منه هیچی کم نمیذاره برام. اما بازم دوست داشتم شاغل باشم

کلی درس خوندم، استرس کشیدم، اذیت شدم آخرش بیکار تو خونه نشستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااااااااآخ مردا پروووو بودن پرووو تر شدن

دلیلشم همین زنایه ساده هستن. دلشم خوشه خودشو قانع کرده اخلاق خوبم داره بابا اخلاق خوبش واسه اینه که تخت خوابش نرم باشه و غذاش گرم باشه 

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

بهترین تصمیمو گرفتی مستقل بودن کلا بهت ارامش و اعتماد بنفس میده

مهم نییت شوهرت ادم خوبی یا نیست

برای خودت بهترین تصمیماتو بگیر...

پیشرفت کردن بهترین چیز تو دنیاس.

خودم از اول ازدواجم شاغل بودم همسرمم خدارشکر از اول خوب بود و حمایتم میکرد و چیزی کم نمیذاشت و نمیذاره ولی با اینحال اینکه خودم مستقلم یچیز دیگس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداروشکر الهی همه خانم ها بتونن مستقل بشن 

من شوهرم ولمون کرده رفته .چندسال خیلی تلاش کردم قوی باشم بخاطر دخترم ولی هزارجور درد و مرض گرفتم ‌.الان فقط آرزوم اینه شب بخام و بیدارنشم دیگه

دلیلشم همین زنایه ساده هستن. دلشم خوشه خودشو قانع کرده اخلاق خوبم داره بابا اخلاق خوبش واسه اینه که ...

همون اینقدرااا هم احمق نیستن که تیشه بزنن به منافع خودشون

استارتر تازه قبول شدین؟بعد تو همون شهر محل زندگیتون هستین؟آخه من دیدم اونایی که قبول میشن معمولا جا ...

پارسال قبول شدم نه میشه شهری که انتخاب کردی هستی ولی چون امتیاز پایینه نسبت به بقیه جاهای خوب نمی‌افتی روستاهای توابع اون شهر هم ممکنه باشه