2777
2789
عنوان

خیانتش واقعی بود😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 127 پست
منم خیلی تو عذابم بچه ام۳ساله هست طلاق سخت یکم بزرگ بود خوب بود

فرقی نمیکنه اگه پول نداشته باشی یا مستقل نباشی طلاق با بچه یعنی عذاب ابدی و بی پایان 

لامصب پول مرده رو زنده میکنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه ات بزرگ میکنی متولد سال چند؟ اگه طلاق بگیری پشتوانه داری؟ درآمد داری؟

متولده1397

ارع پدر و مادرم هستن درامد ندارم

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
منم😔😔 دیگه خسته شدم کاش شوهرم بمیره اینجوری خیلی بهتره

دیشب نزدیک صبح بد نفس میکشید گفتم خدا کنه نفسش بند بیادخلاص بشم ازدستش چون واقعا دوست ندارم طلاق بگیرم  ..اهل نفرینم نیستم ولی یکماهه گذشته خودم ونابود کردم لیاقت زندگی تو این دنیارو نداره ..تازه باردارم شدم بچه م و سقط کرد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
همین که سوارشون کرده میگی خیانت کرده؟

از نظر من کسی ک امروز سوار کنه  و شماره بده فردا هم میره رابطه برقرار میکنه

از کجا فهمیدی؟ خیلی برات ناراحت شدم ..اگر مردی عادت کنه به خیانت ادامه میده و کارش همین میشه

اره متاسفانه 

سه ساله ک همینه 

از وقتی ک یکسال قهر کردم رفتم خونه بابام اینجوری شد از همون موقع عادت کرد ب دختر بازی و زن بازی 💔😔 کاش همون بار اول ک اومد دنبالم آشتی میکردم ک کار ب اینجا نکشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

فرقی نمیکنه اگه پول نداشته باشی یا مستقل نباشی طلاق با بچه یعنی عذاب ابدی و بی پایان لامصب پول مرده ...

من بخاطر بچه ام موندم فقط آسیب روحی نبینه چون وابسته پدرش 

من ده سال تو عذابم از اخلاقشون 

مگرنه خیانت نیس چون برام مهم نیس انسان باید جایی باشه دوسش داره

دیشب نزدیک صبح بد نفس میکشید گفتم خدا کنه نفسش بند بیادخلاص بشم ازدستش چون واقعا دوست ندارم طلاق بگی ...

عزیزم 💔 یعنی بچه نداری؟ بهتر ک بچه نداری 

ببین این زندگی دیگ زندگی نمیشه برام چون بمونمم با یاداوریش هر روز عذاب میکشم و دیگ اعتمادی ندارم بهش

باطلاق هم نوعی دیگرعذاب میکشی.عزیزم همه جاپرشده ازمرد نامرد وکثافت.معلوم نیست بعدطلاق چی بشه.بچه ات گناه دارد.رابطه شوهرت بابچه ات چطور است.ویژگی های مثبت شوهرت راهم میشه بگی

اره متاسفانه سه ساله ک همینه از وقتی ک یکسال قهر کردم رفتم خونه بابام اینجوری شد از همون موقع عادت ک ...

تو زندگی بچگی منو داری تداعی میکنی ..مردی که هرز بره و عادتش این باشه فراموش نمیکنه اینکارو و براش جذابیت و هیجان داره

من الان 41 سالمه ولی پدرم دقیقا شبیه همسر شما بود با اراد متعدد هنوزم هست با اینکه 67 سالشه.....

ما تو اون زندگی داغون شدیم..مادرمو نمیبخشم چون هیچ وقت زن  قوی نبود و ما هر قربانی اون زندگی کوفتی شدیم..همش میخواست به بقیه ثابت کنه اهل زندگیه و همه چیز خوبه ولی خوب نبود...

همه چیو هم پشت گوشی شنیدی حتی اینکه گفته با لباس کار رفتم زنم شک نکنه . ول کنین توروخدا . کسی که خیا ...

ببین شاید بخاطر حال بدم نتونستم درست بگم بغضی جاهارو و اینکه اره میتونه تایپک کنه وقتی جز اینجا جایی و کسی نیس حرفه بزنه میگه 

از خدا میخام همه ی اینارو به سرت بیاره تا دیگ قضاوت بیجا نکنی

متولده1397ارع پدر و مادرم هستن درامد ندارم

بله ۶ساله شده امسال البته اگه تولدش شده

بچه ات بزرگ نکن هیچوقت 

درآمد مهم نیس همین که پدر مادرت داری شکر

بعد طلاق میری جایی کار میکنی اگه خواستی

ببین بچه ات مهم به این فکرکن زیر ده سال یکم سخت طلاق پدر مادر

باطلاق هم نوعی دیگرعذاب میکشی.عزیزم همه جاپرشده ازمرد نامرد وکثافت.معلوم نیست بعدطلاق چی بشه.بچه ات ...

دست و دلباز پدر خوبیه تا دیروز میگف ی لحظه نباشی میمیرم 

ولی الان میبینم همش بلوف بود اون میدونس خط قرمز من این چیزاس با این حال ب خودش اجازه داد...