ترکا پسرای شما سیگار میکشن؟ یعنی سیگار برای شما عادیه؟
پسر متولد 82 سیگار بکشه نرماله واقعا چی فکر میکنه سیگار میکشه؟ این پسری که میگم باباش دکتره مامانش ام تحصیل کرده مشکل مالی و فشار زندگی نداره ترکه تبریزه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
منم دوتا از آشناهای دورم پسرشون میکشن سیگار متولد 80 81 اینان اما همش برا مدل و جوه اونام ترک تبریز هستن از قضا😂پسرای تبریز فکر میکنن نشان ویتیکمانه سیگار و نشان مرام و بزرگی دوسه سال بگذره یادشون میره نمیکشن الانو نبین
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹