2777
2789
عنوان

چقدر از خواهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادرت بگو که دوست پسر داره بخاطر اون نمیاد دخترمنم کنکوریه قراره عیدو کوفتمون کنه

با این مدل صحبت کردنت دلم به حال دخترت سوخت

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

مهمونی رو زهر میکنه میزبانی رو درد میکنه عیدو کوفت میکنه

شما زمانی که داشتی حامله میشدی باید فکر اینجاش هم میکردی

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

مهمونی رو زهر میکنه میزبانی رو درد میکنه عیدو کوفت میکنه

خب یکسال درکش کنید حق داره خب 

یکسال واقعا چیزی نمیشه 

همه پدر و مادر اا این کار رو واسه بچشون میکنن که یکسال به خاطر بچشون کاری نمی کنند

خب دل به دلش بدعفاصله سنیتون زیاد نیس کمیتونید دوستای خوبی برای هم باشید

نمیشه ما همه جوره ب هم فرق داریم 

من یه آدم مذهبیم ولی اون همیشه نماز و روزه منو مسخره میکنه 

حتی به خدا اینم مهم نیست 

اون دوست پسر داره نه یکی چند تا از منم توقع داره مثل اون باشم ولی من نمی تونم به خاطر همین از منم بدش میاد 

که خانم درس بخونه ماهم بمونیم کف خونه

خب بعدش قبول میشه عید اصلیتون اونموقعست 

گناهه خودش خیلی استرس داره اینطوری بدتر میشه هواش رو داشته باشید یا بزارید بره کمپ تا شماهم اذیت نشید 🥲

میترسم خونه بمونه غلط زیادی بکنه آدم امنی نیست

عزیزم لطفا بیمار نسازید ازش 

فکر کردید اگر بخواد کاری بکنه شما باشین کاری نمیکنه ؟!!

اتفاقا بهترین کار اعتماد کردنه اونوقت خودش حس مسئولیت میکنه نسبت به اعتماد شما 

با این مدل صحبت کردنت دلم به حال دخترت سوخت

نسوزه ،خدا نکنه دل کسی بسوزه که سخته وبد .من تواهرم فوت شد دلم سوخته بابام بعدش فوت کرد جگرم سوخت روحیه ندارم ...اتفاقا همه کلاسایی که خواست همه کتابایی که خواست آموزشگاهایی که خاست همه رو به اضافه یه اتاق خواب براش تدارک دیدم ولی میدونم من خانودده م میان از یه استان دیگه نهایتا یه وعده پیش منن ‌.ولی خانواده باباش شهر نزدیکن ۱۰تا عمو وعمه داره همه انتظار عید دیدنی دارن و حتی شام موندن که البته نمیشه و پدرش خیلی رعایت نمیکنه میگم بر گردیم میگه نه ،بابابزرگش که فرمانده خانواده ۱۰۰نفره اس اون رضایت نمیده ،اونجا هم اتاق بهش میدن ولی میگه نمیتونم اونجا بخونم منم امسالو باااش راه میام .شماهم قضاوت نکن شاید کسی اینهمه تو ضیح نده بهت