2789
عنوان

با مامانم قهرم

86 بازدید | 5 پست

بیشتر اون با من قهره به خاطر اینکه قبلا 7 ملیون پول بهش دادم نگه داره میخواستم گوشی بخرم الان همشو خرج کرده بعد بهش برگشتم این حرفو زدم قرار بود باهاش گوشی بگیرم گفت دیگه با من صحبت نکن من هر جور شده پول تو بهت میدم تو با من اینجوری نکن با لحن خیلی بد مسئله پول نیست اصلا پول برا خودش مسئله اینکه که من پول و بهش دادم نگه داره هر بار اون پول خواستم می گفت بهت نمیدم و پول گوشیه 

ناهار نخوردم امیدوارم گشتم نشه 

پول امانت بوده دست ایشون؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید واقعا نیاز داشته الان مواد غذایی گرونه واقعا کمی صبر کن بهت میده ،از این به بعد هم نو حساب خودت ...

میگم مسئله پول نیست مسئله اینه که من حق حرف زدن ندارم که با من بد برخور می کنه قهر می کنه