2777
2789

اینو دکتر برای اگزما به پسر من داده بود خیلی هم موثره ولی متاسفانه کورتون داره و به محض اینکه قطع میشه دوباره اگزما بر میگرده یعنی خاصیت درمانی بنظرم نداره 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
اینو دکتر برای اگزما به پسر من داده بود خیلی هم موثره ولی متاسفانه کورتون داره و به محض اینکه قطع می ...

خب کجاهاش میزدی؟؟من میخام به دستم و بازو بزنم ..نمیدونم بعدش باید ضد آفتاب بزنم ب بدنم یا ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کجاهاش میزدی؟؟من میخام به دستم و بازو بزنم ..نمیدونم بعدش باید ضد آفتاب بزنم ب بدنم یا ن

دقیقا دختر من بازوش لک پشه خوردگی داشت من پماد ترتینوئین ۵ درصد زدم عالی شده در حد خیلی محو

برای پسر من روی آرنجش بود ما دیگه کرم دیگه ای نمی زدیم 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات