2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینی واکنشتون چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 39 پست
طرفو خورد میکنم بدجور بعد جا میزارم میرم 

این خیلی خوبه

ولی شرطش اینه وقتی دوباره جا میزاری یجوری پیچ و مهره هاشو جابجا ببندی که دیگخ بدرد هیشکی جز ننش نخوره که اونم  سر پیری کارش بشه اینکه  بچشو تر و خشک کنه

منم برام پیش اومده.هرچند هیچوقت گردن نگرفت و حتی بعد این همه سال میگه تو تهمت زدی به من و از کاه کوه ساختی.ولی واقعا اون اتفاق منو عوض کرد.زنی که بودم کجا زنی که هستم‌کجا.رفتارم سعی کردم فرق نکنه ولی واقعا شکستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی موندی ینی فراموش کردی ینی بخشیدی دیگه چرا رفتارتو عوض کردی؟کسی ک میمونه باید ببخشه و بخشیدن ...

من نبخشيدم،يعني اصلا نميتونم ببخشم.

بزرگترين تنبيه واسه شوهرم اينه كه آدم حسابش نكنم.

كه خودشم اين رو فهميده.

هفته قبل بهم ميگفت سر يه اشتباه تو رو از دست دادم براي هميشه.

همين جمله يعني داره تاوان خيانتش به همسر وفادارش رو پس ميده.

خدايا شكرت.
یاس سپید میتونم بپرسم چکار میکنی که شوهرت همچین حرفی زده؟؟؟؟

ديگه تو طول روز بهش زنگ نميزنم كه احوالش رو بپرسم، فقط اگه مجبور بشم زنگ بزنم،فقط درباره پسرم هست يا بهش بگم واسه خونه خريد كن.ولي خودش خيلي 5، 6 بار در طول روز بهم زنگ ميزنه.

گاهي اوقات اينقدر ازش بدممياد وقتي ياد كارش مي افتم،ميذارمش تو ليست سياه گوشيم.اينقدر زنگ ميزنه.ميگم گوشيم آنتن نميداد.

تا قبل از خيانتش هر موقع واسه پسرم ميرفتم خريد واسه اونم يه چيزي ميخريدم.ديگه نميخرم.چند روز پيش اينقدر سر اين قضيه بهش فشار اومده بود كه وقتي پسرم داشت خريد هاش رو بهش نشون ميداد،بهش گفت: مامان واسه من چيزي نخريده؟

عروسي دعوت بوديم،گفتم تو نميخواد بياي ،پيش بچه وايسا من خودم تنها ميرم.با اصرار خودش باهام اومد،نذاشت تنها برم.

گوشيم يواشكي چك ميكنه،ميترسه خيانت كنم.

خدايا شكرت.

من فک نکنم طلاق بگیرم ولی واقعا ضربه میبینم و قطعا هیچ وقت مث الان نخواهم بود باهاش و بارها و بارها عذابش خواهم داد و زجر کشش میکنم .نمیدونم شایدم طلاق بگیرم ولی هرچی فک میکنم طلاق راه خوبی نیست فقط باید طرفو زجر بدی

ولی این خیانت یه خاصیت داره بعدش فک کنم شوهرا خیلی به پای آدم میپیچن و قربون صدقه و رفتارای خوب و یه جوری که آدم فک کنه بهترین آدمن ولی از نظر من نمیدونم واقعا اینطوره یا نه...😆😆😆😆