2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینی واکنشتون چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اول ناراحت میشم شاید برخورد هم بکنم ولی بعد به زندگیم نگاه میکنم و بررسی علت رو میکنم 

با یه مشاور مشورت میکنم 

بیشنهاد میکنم کتاب ازدواج بدون شکست رو بخونیم همه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من ديدم.

منم تا قبل از ديدنم همين حرف هاي شما رو ميزدم.

موندم ولي روند زندگيم كلا تغيير كرده.يه زن ديگه اي شدم.

يك ريال درآمدم رو تو خونه ش خرج نميكنم.واسه خودم عطر و لوازم آرايش و لباس ....

خيلي عوض شده به تمام شرط هام واسه موندم عمل كرده ولي من ديگه تره هم واسه ش خورد نميكنم.

سر غلط كردن هاش يه فرصت بهش دادم.همين

خدايا شكرت.

من که انقده هضم این مقوله برام سخته با اینکه همسرم همه جوره باهام یاره ولی گاهی بهش میگم بزرگترین آرزوم اینه یه روز ازت خیانت ببینم تا بفهمی میتونم به چه موجودی تبدیل بشم

اونم همش میگه به عمرم قد نمیده که این کار کثیفو ازم ببینی

یجوری خیانت ببینم رفتار میکنم که حتی تصور خیانت باعث میشه سکته کامل بزنه

من ديدم. منم تا قبل از ديدنم همين حرف هاي شما رو ميزدم. موندم ولي روند زندگيم كلا تغيير كرده.يه زن ...

خب وقتی موندی ینی فراموش کردی ینی بخشیدی دیگه چرا رفتارتو عوض کردی؟کسی ک میمونه باید ببخشه و بخشیدن ینی از نو شروع کردن

لایکم نکنید  

من واقعا میرم...یه زن سرسختی هستم که هر تصمیم تا حالا گرفتم پاش موندم...یه جوری میرم که حتی خانوادم نتونن بکن چرااااا

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...