2777
2789

عروسی پسرعمه ام

رفت امد نداریم  عروسی هم نیست در حد مهمونیه توخونه است اما دعوتی هاش زیادن احتمالا سطح عروسی هم معمولیه اهل بریز بپاش ووتجملات نیستن خانواده عمم توعروسی 

مهمون هام اکثرا معمولی هستن خیلی انچنانی نیستن ک بخان خیلی ب خودشون بزسن

توهمه عروسی هاشون من ومامانم خیلی ب خودمون میرسیدین لباس اینا حالا حوصله ندارم دوستم ندارن فک کنن خیلی مهم بوده خیلی ب خودمون رسیدیم

میکاپ هم خودم کامل بلدم میمونه مو فقط ک نظرخودم اینه چون تو خونه است یا کرلی کنم یا ساده پاپیون از اینا ک ترند شده تو پینترنست بزنم 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

و کادوچندباشه؟ رنج کادو توفامیلمون بالانیست ماهم ۴نفریم عروسی هم ی حنابندان داره ی شبم عروسی

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم ب خودت برس آرایشگاه برو عروسی پسر عمته ها

اووو من فکرکنم ۷ ۸ سالی هست ندیدمشون اونام اهل خیلی چیتان پیتان نیستن تو خونه ام هست برا حنابندون کت کراپ و شلوار بگ نظرمه عروسی هم شومیز  مجلسی و دامن میدی

ارایشم خودم خیلی خوب بلدم موهامم مدل باب کوتاه کردم اخه ماماممم همینطور

یه فر کوچولو پایین موهات بده همون پاپیونو بزن

اره بنظرم خودمم ساده وشیک میشه 

۴تومن

اره مامانمم گفت ۴ ۵ تومن خوبه