2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه بلاکش کردم ولی بهش اعتماد ندارم میترسم😔😔

ادمی ک بخواد خیانت کنه اخرش خیانت میکنه هرچیم زودتر بهتر که کمتر وابسته باشی

با ترسیدن تو چیزی عوض نمیشه

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

مطمعن نیستم ازش هزارتا دختر خشکلم فالوداره

خب عزیز دلم ببین اصلا تو بیا خودت رو در نظر بگیر

اگه یه آقایی رو دوست داشته باشی متعهد باشی بهش

میری دنبال بقیه مردا ؟ 

میری با پسرا همین جوری دوست شی !؟

اگه نه ؛ پس یه جای کار میلنگه 

اگرم اره ؛ خودت با پسرای دیگه دوست هستی و مشکلی نداری باهاش این دیگه بحثش جداس

ادمی ک بخواد خیانت کنه اخرش خیانت میکنه هرچیم زودتر بهتر که کمتر وابسته باشی با ترسیدن تو چیزی عوض ن ...

دیگه یکسال باهاش هستم سخته رمزپیجشم بهم نمیده میگه اعتماد نداری  همشم میگه دوست دارم  بخاطر وابستگی موندم باهاش 

دیگه یکسال باهاش هستم سخته رمزپیجشم بهم نمیده میگه اعتماد نداری همشم میگه دوست دارم بخاطر وابستگی ...

بنظرم اگه  بهش اصلا اعتماد نداری  هرچی بمونی فقط حس پشیمونی و وابستگیت بیشتر میشه 

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

خب عزیز دلم ببین اصلا تو بیا خودت رو در نظر بگیراگه یه آقایی رو دوست داشته باشی متعهد باشی بهشمیری د ...

نه من خیلی دوسش دارم خیانت نکردم تاالان فقط خودش بوده اونو نمیدونم فقط میگه دوست دارم  الانم همش میترسم ب نظرتون بگم ب دختر عموم 

نه من خیلی دوسش دارم خیانت نکردم تاالان فقط خودش بوده اونو نمیدونم فقط میگه دوست دارم الانم همش میت ...

ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه جفتتون؟

بعد عزیزم ببین ؛ بهت اطمینان کامل میدم که اگ اون آقا پسری که باهاش تو رابطه ای همه جوره فقط تو رو بخواد و متعهد باشه بهت هیچ وقتِ هیچ وقت باعث نمیشه تو شک به دلت راه بدی !

پسرا خیلی خوب میدونن که چجوری با دختر رفتار کنن خیلی قشنگ میتونن بت نشون بدن که تعهد و وفاداری چه معنی میده

اگ غیر از اینه ینی بت اهیمت نمیده ، همین.