2777
2789

آخه حذف تاپیک که نداریم آدم غلطی بکنه سوالی کنه بعدش پشیمون بشه حق نداره حتی پاک کنه اونو گفتید باید باشه که هر کسی جرات نکنه تاپیک بد بزنه یا گذاشت پاش واسه گفتیم چشم اما تعلیق حق هر آدمیه مثل تلگرام واتس اپ هر وقت بخوایم حق خارج شدن از حساب کاربری رو داریم زندان که نیست کمی درک کنید دیگران رو

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

خیلیا برای اینکه تعلیق بشن تاپیک های خیلی غیر اخلاقی میزنن

نمیفهمم فلسفه پشت این حرکتشون چیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

خیلیا برای اینکه تعلیق بشن تاپیک های خیلی غیر اخلاقی میزنننمیفهمم فلسفه پشت این حرکتشون چیه

خب چون این قانون برداشتن و طرف مجبوره البته من این کارو درست نمی‌دونم آدم فحش بده و تاپیک غیر اخلاقی بزنه اما با زور نگه داشتن کسی درست نیست 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.