2777
2789
عنوان

قرص اوزیل یا اوابوست

4576 بازدید | 26 پست

دوستان من دوبار سونو دادم یبار از رویه شکم یبار از واژینال مشکل تنبلیه تخمدان ندارم اما پیش دکتر رفتم در مرحله اول قرص اوابوست و بهم داد سی عدد از این قرص استفاده کردم دچار سردرد و حالت تهوع شدم ک دفعه بعد رفتم پیشش گفتم این قرصو استفاده کردم اینجوری شدم گفت نه نمیشه امکان نداره اما من شدم دفعه بعد ک خواستم عادت شم بعد از مصرف این قرص منیکه ۷ روز خونریزی داشتم سه روز عادت شدم با حجم کم بهش ک گفتم بهم قرص اوزیل و نوشت الان چندروزه استفاده میکنم نمیدونم تاثیر اینم واسم چطور میخواد بشه اما وقتی وارد سایت شدم یه سری مطالب راجب این قرص خوندم اینکه اوابوست خارجیه و خیلی بهتر از قرص اوزیله نمیدونم حالا بنظر شما چیکار کنم ؟؟؟

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوا بوست استفاده کردم واس من ک عالی بود خلق و خوی سگمو هم درست کرد😂

گاهی با خودم میگم نکنه از اون قرصه نبوده ولی خب بعد از اون قرص  دچار حالت تهوع و سرگیجه شدم ،اول  ده تا دونه  گرفتم شد  ۱۵۰ تومن قرص گرونیم هست، الان اینم گرفتم یه بطری ۶۰ عددی ۳۹۰ حالا کاری ب قیمتش ندارم فقط میخوام ب یه نتیجه ای برسم 

دکتربه منم داده تازه سقظ کردم بخورم اماده باشم واسه حاملگی بعدی،واسه تقویت تخمدان هس هنوز نخوردم عزی ...

حالا استفاده کردی بعد بیا نتیجشو بگو ببینم تاثیرش روت چجوریه 

منم یک و پونصد دادم اوابوست گرفتم و حالا تهوع هم میگیرم ولی میخورم دیگه مجبورم

یعنی با اون شرایطی ک حالت تهوع گرفتم باید میخوردم ؟؟نمیدونم دچار دودلی شدم وقتی اومدم تو سایت یه سری مطالب راجب این دوتا قرص خوندم

[QUOTE=370640853]عزیزم منم دوتا قوطی اوابوست استفاده کردم امسال ۳ ملییون پول دو قوطی رو دادم اما اصلا بهم جواب نداد ...[/QUO

سلام دوست عزیز، اوابوست برای من و همکاران و دوستان خیلی عالی بود و نتیجه گرفتیم و اصلا مشکل حالت تهوع و ... نداشتیم . شما برای درمان تنبلی تخمدان مصرف می کردید ؟ در ضمن این مکمل اصلا فیک نیست . من تو سایت کمپانی امریکایی رفتم و اسم شرکت ایرانی به عنوان نماینده رسمی با همان لیبل و ترکیبات دیدم . 

دکتربه منم داده تازه سقظ کردم بخورم اماده باشم واسه حاملگی بعدی،واسه تقویت تخمدان هس هنوز نخوردم عزی ...

سلام، اوابوست به همراه فرتیل اید وومن  برای بارداری بعد از سقط عالیست هم برای تنظیم سیکل قاعدگی ، بهبود کیفیت تخمک مفید است حتی ید و فولات و ویتامین ب6 و ب12 برای کاهش ناهنجاریهای مادرزادی عالیست

سلام؛ شما همراه اوابوست چه دارو دیگر مصرف کنید ؟ روزانه چند کپسول اوابوست می خورید ؟

سلام 

من دو دوره لتروزول خوردم 

متفورمین و کلومیفن هم خوردم 

دو تا روزی اووبوست میخورم و بعضی روزام سلن پلاس میخورم 

سلام من دو دوره لتروزول خوردم متفورمین و کلومیفن هم خوردم دو تا روزی اووبوست میخورم و بعضی روزام سلن ...

عزیزم شما چون متفورمین را با اوابوست مصرف کردید ؟ اوابوست و متفورمین هر دو باعث کاهش قند خون میشود که می تواند باعث حالت تهوع شود . البته از عوارض متفورمین حالت تهوع و مشکلات گوارشی هست . پیشنهاد میکنم  اوابوست را همراه غذا مصرف کنید .

عزیزم شما چون متفورمین را با اوابوست مصرف کردید ؟ اوابوست و متفورمین هر دو باعث کاهش قند خون میشود ک ...

آره عزیزم بعضی روزا حالت تهوع دارم ولی حس میکنم الان خیلی کمتر شده و اوایل مصرفم بیشتر بود. بعد غذا هم مصرف میکنم اووبوست رو بعد صبونه و ناهار و متفورمینو بعد شام.

البته هیچ نتیجه ای هم نگرفتم و دارم برای آی وی اف اقدام میکنم