2777
2789
عنوان

قرص اوزیل یا اوابوست

| مشاهده متن کامل بحث + 4584 بازدید | 26 پست
آره عزیزم بعضی روزا حالت تهوع دارم ولی حس میکنم الان خیلی کمتر شده و اوایل مصرفم بیشتر بود. بعد غذا ...

عزیزم برای ابتدای پروسه آی وی اف ، تحریک تخمدان لازمه که همین مکمل و داروها را می دهند و البته برای همسرتان هم باید مکمل میدهند . امیدوارم مرکز خوبی و زیر نظر خوبی باشید که سریع نتیجه بگیرید.

عزیزم برای ابتدای پروسه آی وی اف ، تحریک تخمدان لازمه که همین مکمل و داروها را می دهند و البته برای ...

همسرمم یه دارویی مثل فرتیل اید مصرف میکنه و ویتامینای ای و دی. 

ما تهران نیستیم تو بیمارستان شهید بهشتی اصفهان انجام میدم امیدوارم که جواب بده و خدا یه بچه ی سالم رو برای منتظرا زیاد نبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمم یه دارویی مثل فرتیل اید مصرف میکنه و ویتامینای ای و دی. ما تهران نیستیم تو بیمارستان شهید بهش ...

عزیزم فرتیل اید مردان هم عالیست . بیمارستان شهید بهشتی اصفهان تیم قوی دارند اما تو این راه باید استرس تان را کنترل کنید و توکلتون به خدا باشه

عزیزم فرتیل اید مردان هم عالیست . بیمارستان شهید بهشتی اصفهان تیم قوی دارند اما تو این راه باید استر ...

عزیزم من پارسال باردار شدم ولی سقط داشتم و کورتاژ کردم و یک سال بعدو اقدام کردم و دیگه باردار نشدم سر همین خیلی زورم میاد ای وی اف کنم و خیلی خودمو سرزنش میکنم که شاید بخاطر کورتاژه شاید بخاطر رعایت نکردنمه و ...

خیلی ممنون از راهنماییت❤️

عزیزم من پارسال باردار شدم ولی سقط داشتم و کورتاژ کردم و یک سال بعدو اقدام کردم و دیگه باردار نشدم س ...

عزیزم توکلتون به خدا باشه اما مصرف اوابوست و فرتیل اید زنان برای خودتون عالیه چونکه علاوه بر بالابردن کیفیت تخمک ،  ویتامین ها و مواد لازم برای خودتون و بارداری موفقی را خواهید داشت.  

گاهی با خودم میگم نکنه از اون قرصه نبوده ولی خب بعد از اون قرص دچار حالت تهوع و سرگیجه شدم ،اول ده ...

عزیرم تاپیک سندرم رودت انگار من نوشتم دقیقا مشکلات منو نوشتی رودت بهتر شد ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

گاهی با خودم میگم نکنه از اون قرصه نبوده ولی خب بعد از اون قرص دچار حالت تهوع و سرگیجه شدم ،اول ده ...

تو همزاد منی؟ من توام یا تو منی؟ منم همیشه دو جور غذا درست میکنم یکی واسه خودم یکی واسه همسر دماغ عمل کردم این مشکل واسم ایجاد شد این سندرم هم معده هم روده رو تحت تاثیر قرار میده منم دارو شیمایی میخورم تهوع اینا میشم روده شل اسهالی خسته شدم از زندگی به خودکشیم فکر میکنم منو تو چرا سرنوشتمون شبیه هم شده من دارم کم میارممممممممم

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

تو همزاد منی؟ من توام یا تو منی؟ منم همیشه دو جور غذا درست میکنم یکی واسه خودم یکی واسه همسر دماغ عم ...

😂اره بابا،،، ببین از من و تو خیلی زیاده ک این مشکلو دارن میدونم چی میگی ادمو یجور اذیت میکنه و  یه مریضیه ک توضیح دادنش ب بقیم سخته بخوای توضیح بدی وقتی چیزی ک بهت ضرر میکنه رو میخوری ب چه روزی میفتی و چقدر اذیت  میشی  من حالا جلوتر از عمل بینی خیلی بهتر بودم باز چیزایه روغنی میتونستم بخورم اما از اون ب بعد غذام کمی روغنی و چرب باشه دچار دفع و اسهال میشم منم همیشه حس نا ارامی و حس شلی و دفع ناقص دارم همیشه این مشکلات با من هست ب جز کنترل غذایی و یه دوره استفاده از پروبیوتیک و کنترل استرس راه حله دیگه ای پیدا نکردم 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
تو همزاد منی؟ من توام یا تو منی؟ منم همیشه دو جور غذا درست میکنم یکی واسه خودم یکی واسه همسر دماغ عم ...

استفاده از انتی بیوتیک این مریضیو بدترمیکنه و سعی کن تا حدامکان استفاده نکنی

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤