دوستان من دوبار سونو دادم یبار از رویه شکم یبار از واژینال مشکل تنبلیه تخمدان ندارم اما پیش دکتر رفتم در مرحله اول قرص اوابوست و بهم داد سی عدد از این قرص استفاده کردم دچار سردرد و حالت تهوع شدم ک دفعه بعد رفتم پیشش گفتم این قرصو استفاده کردم اینجوری شدم گفت نه نمیشه امکان نداره اما من شدم دفعه بعد ک خواستم عادت شم بعد از مصرف این قرص منیکه ۷ روز خونریزی داشتم سه روز عادت شدم با حجم کم بهش ک گفتم بهم قرص اوزیل و نوشت الان چندروزه استفاده میکنم نمیدونم تاثیر اینم واسم چطور میخواد بشه اما وقتی وارد سایت شدم یه سری مطالب راجب این قرص خوندم اینکه اوابوست خارجیه و خیلی بهتر از قرص اوزیله نمیدونم حالا بنظر شما چیکار کنم ؟؟؟
آره عزیزم بعضی روزا حالت تهوع دارم ولی حس میکنم الان خیلی کمتر شده و اوایل مصرفم بیشتر بود. بعد غذا ...
عزیزم برای ابتدای پروسه آی وی اف ، تحریک تخمدان لازمه که همین مکمل و داروها را می دهند و البته برای همسرتان هم باید مکمل میدهند . امیدوارم مرکز خوبی و زیر نظر خوبی باشید که سریع نتیجه بگیرید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فرتیل اید مردان هم عالیست . بیمارستان شهید بهشتی اصفهان تیم قوی دارند اما تو این راه باید استر ...
عزیزم من پارسال باردار شدم ولی سقط داشتم و کورتاژ کردم و یک سال بعدو اقدام کردم و دیگه باردار نشدم سر همین خیلی زورم میاد ای وی اف کنم و خیلی خودمو سرزنش میکنم که شاید بخاطر کورتاژه شاید بخاطر رعایت نکردنمه و ...
عزیزم من پارسال باردار شدم ولی سقط داشتم و کورتاژ کردم و یک سال بعدو اقدام کردم و دیگه باردار نشدم س ...
عزیزم توکلتون به خدا باشه اما مصرف اوابوست و فرتیل اید زنان برای خودتون عالیه چونکه علاوه بر بالابردن کیفیت تخمک ، ویتامین ها و مواد لازم برای خودتون و بارداری موفقی را خواهید داشت.
گاهی با خودم میگم نکنه از اون قرصه نبوده ولی خب بعد از اون قرص دچار حالت تهوع و سرگیجه شدم ،اول ده ...
تو همزاد منی؟ من توام یا تو منی؟ منم همیشه دو جور غذا درست میکنم یکی واسه خودم یکی واسه همسر دماغ عمل کردم این مشکل واسم ایجاد شد این سندرم هم معده هم روده رو تحت تاثیر قرار میده منم دارو شیمایی میخورم تهوع اینا میشم روده شل اسهالی خسته شدم از زندگی به خودکشیم فکر میکنم منو تو چرا سرنوشتمون شبیه هم شده من دارم کم میارممممممممم
تو همزاد منی؟ من توام یا تو منی؟ منم همیشه دو جور غذا درست میکنم یکی واسه خودم یکی واسه همسر دماغ عم ...
😂اره بابا،،، ببین از من و تو خیلی زیاده ک این مشکلو دارن میدونم چی میگی ادمو یجور اذیت میکنه و یه مریضیه ک توضیح دادنش ب بقیم سخته بخوای توضیح بدی وقتی چیزی ک بهت ضرر میکنه رو میخوری ب چه روزی میفتی و چقدر اذیت میشی من حالا جلوتر از عمل بینی خیلی بهتر بودم باز چیزایه روغنی میتونستم بخورم اما از اون ب بعد غذام کمی روغنی و چرب باشه دچار دفع و اسهال میشم منم همیشه حس نا ارامی و حس شلی و دفع ناقص دارم همیشه این مشکلات با من هست ب جز کنترل غذایی و یه دوره استفاده از پروبیوتیک و کنترل استرس راه حله دیگه ای پیدا نکردم