2777
2789

می دونم اگه ازدواج کنم قراره کلی سختی بکشم قراره کلی چالش داشته باشم. متوجهم ممکنه کم بیارم

نمی دونم چرا ازدواج می کنم. تازه اون مردی که همیشه توی ذهنم بود نیست. فقط صرفا چون خصوصیات اخلاقی خوبی داره قبول کردم 

انگاری قراره از صفر باهاش شروع کنم نمی دونم می تونم یا نه

من خونه پدریم سختی هم کشیدم ولی مسئولیت زندگی باهام نبوده و فقط آرزوم بود برم سرکار تا اینقدر از لحاظ مالی سختی نکشم. وگرنه داشتم زندگیمو می کردم

نمی دونم باید چیکار کنم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه مجبوریمنتظر کیس دلخواهت بمان

خیلی کمال‌گرام 

شاید همچین کیسی برام نیاد

شاید بیاد اخلاقش خوب نباشه 

می ترسم کلا

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

ما که با هزار امید و خوشی اومدیم خونه بخت ، اینجوری شدیم

شما که از اول ب هدف یختی کشیدن و از دست رفتن بقیه آرامشت داری میری چه‌ها قراره بکشی😐

عزیزم اینجا فقط از مشکلاتشون میگن وگرنه زندگی متاهلی خیلی خیلی شیرینه و اگر بدبود کسایی که جدا شدن یا همسرشون فوت شده، ازدواج مجدد نمیکردن.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.