2777
2789
عنوان

اگه همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر خودتون هیچ خبری نیست پیش شوهرت و تو خونه خودت بمون من۵سال غربت بودم برگشتم شهر خودمون الان مثله چی پشیمونم

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

خب بچه دارین تنها نیستین که نتونین دور از خانواده تون باشین.سختی داره ولی به سختی دوری از شوهر نیست. من تجربه دوری دارم اونم با بچه خیلی اذیت میشی حتی اگر دورت پر ادم باشن.پشیمون میشی . 

سعی کن تو همون شهر کلاسی جایی برین حداقل دوستی پیدا کنین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
شهر خودتون هیچ خبری نیست پیش شوهرت و تو خونه خودت بمون من۵سال غربت بودم برگشتم شهر خودمون الان مثله ...

عههه جدی ؟؟؟؟

من تمام فکر و ذکرم شده برگشت ب شهر و دیار خودم 

ب نظرم باید قبل ازدواج بیشتر فکر میکردی الان دیگ دیره باید تحمل کنی

سر عقد بهم قول داد ک انتقالی میگیره

منم ۱۵ سال بخاطرش ساختم

ولی بنده خدا شرایط انتقالی براش جور نمیشه 

تلاشش کرد ولی نشد ک بشه

عههه جدی ؟؟؟؟من تمام فکر و ذکرم شده برگشت ب شهر و دیار خودم

به نظر من اشتباه میکنی تا دوری واسه همه عزیزی و دوست دارن این کارو نکن از من به تو نصیحت

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑