2777
2789
عنوان

دوستی اکیپ دانشگاه

700 بازدید | 41 پست

سلام دوستان خوبین من ترم چهار دانشگاهم.

این ترم حدود دو ماه یه اکیپی بچه هامون تشکیل دادن 4 تا تا دختر و 3 تا پسر.                            خیلی باهم رفتیم و امدیم .    سه تا از پسر به سه تا از دخترای ما پیشنهاد دادن.(منظورم اینه هر کدوم به یه دختر).که یکی از این دخترا من بودم.                          دونه دونه هر کدوم قبول کردن .و منم قبول کردم که باهاش تو رابطه دوستی قرار بگیرم.الان یه دختر اینجا اظافه موند و تنها.                                                                        می خواستم بدونم نظرتون کلا درباره اکیپ دانشگاه چیه؟تا حالا بودین؟تا آخرش همتون با هم بودین یا نه؟

اکیپ مختلط رو قبول ندارم....

بنظر خودت به ازدواج ختم میشع؟؟؟

کاری نکنی که بعداً پشیمون میشی ، فوق در حد حرف زدن...

جلوتر نری که بخوای چند سال دیگه بیای مثل دخترا اینجا تاپیک بزاری فلان بلا سرم اومد دلم میخواد خودکشی کنم....

و بعدش بگی پسرا همشون عوضین و به ناف همه پسرا فحش ببندی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکیپ مختلط رو قبول ندارم....بنظر خودت به ازدواج ختم میشع؟؟؟کاری نکنی که بعداً پشیمون میشی ، فوق در ح ...

آخه همین پسری که من باهاش تو رابطم.خیلی پسر خوبیه. خیلی آرومه تو این مدت شاید من پشیمون شده باشم.اما اون همیشه میگه رابطه پر از سختی و بالا نو پایینیه.باید تا تهش باهم باشیم.حتی  بیوش رو به خاطر من عوض کرد.                                    حتی گفت اگر یه زمانی مهاجرت کنیم با هم می کنیم خانومم.راستش احساس میکنم اگر یه دفعه یه دعوایی بین ماها پیش بیاد چی میشه

یعنی محاله اکیپ دختر و پسر تشکیل شه تهش به گند کشیده نشه.

بابا قراره دوست بمونین دیگه چرا پیشنهاد دادن؟🤦🏻‍♀️

در کل رابطه عاطفی توی اکیپ چیز خوبی نیست تهش قراره از هم بپاشه اکیپتون از الان بگم شوکه نشی😂

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

دانشگاه و میرن برا تحصیل و هدف و پیشرفتفک نکنم جای مناسبی برا روابط باشهاشتباه گرفتید بنظرم

متاسفانه دانشگاه ها الان شده محل عیاشی....

من خودم سال دیگه میرم ، ولی دوستم رفته بچه خوبی بود حالا صب تا شب پارتیه و کثافت کاری

شاید باورتون نشه یه رفیق خیلی مذهبی دارم می‌گفت یبار داشتم از پارکینگ رد میشدم یکدفعه دیدم یه دختر و پسری تو پارکینگ دانشگاه داشتن یه کارا زشتی میکردن‌‌...

بعد یه عده میگن چرا از دبستان مختلط نمیزارن...

همون دانشگاه هم جنبشو ندارن....

دانشگاه شده پارتی و رل و....