2777
2789

وقتی مهمون دارید چیکار میکنید

و اگه جایی مهمون باشید و موقع خواب بچه جای مناسبی نداشته باشند که بچه بتونه بخوابه چیکار میکنید؟

کلا توی مهمونی رفتنا و مهمون اومدنا چیکار میکنید؟

نمیدونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمونی های خالم زنگ میزد ما نگه داریم گاهی شوهرشم کمک میکرد

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مهمونی رفتنم بد نیس چون بچه ام تو شلوغی می‌خوابه ، ولی مهمون اومدن🤕تا الآنم ک دوسالشه کافیه بفهمه من کار دارم همش می‌خوادبغلم باشه پدرم در میاد 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
امضاتون شعره؟

آره آهنگه 

رپه  از شایع 

از رو بخونی زیاد ریتم نداده ولی آهنگش خیلی قشنگه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

کلن از اول عادتش ندادم همیشه تو سکوت بخوابه

برای همین برام راحت بود

زودم بلند میشدم اکثرن پسرم تو ماشین در حال برگشت به خونه خوابش میبرد

جاییم شب میموندم اتاق خواب داشتیم جدا ( فقط خونه پدر و پدرشوهرم شب موندم)

مهمونی هم اصلن اصلن کسی رو دعوت نمیکردم

اگر مجبور بودم کسی خودش میومد

از شب قبل (وقتی شوهرم میومد بچه رو میدادم بهش ) نصف بیشتر کارهارو میکردم

چیز زیادی برای فرداش نمیموند

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

کسی رو ندارم مهمون بیاد خانواده خودم اگه میومدن یا کارا یا نگهداری بچه با اونا بود 

مهمونی هم جایی نمیرم یکی دوبار اونم بخاطر مراسم سر بچه اولم رفتم اونم خونه خواهرشوهر یا برادرشوهرم بود دیگه یجوری گذروندیم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مهمونای من بیشتر خودمونی هستن. زیاد سخت نمی‌گیریم برای غذا. برای بچه هم کمک میکنن نگه میدارن. چه مهمونی رفتن‌چه‌ مهمونی دادن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن