2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس قبول داری به این حس نباید تن بدی؟حتی اگر نسبت به دکتر رقتن یا دارو خوردن احساس انزجار کنی؟

خخب چیکار کنم پس بمونم و تحمل کنم تا عمرم تموم شه کاری از دست من ساخته نیست هرکار کردم نشد همش زجر دیدم اون از بچگی این از جوونی نوجوونی هم که موهام سفید شد 

خخب چیکار کنم پس بمونم و تحمل کنم تا عمرم تموم شه کاری از دست من ساخته نیست هرکار کردم نشد همش زجر د ...

من دقیقا یه گره کور توی زندگیم داشتم

هی بهم می گفتن آقا راه حل این گره ی کور فقط فقط فلان چیزه

گوش ندادم

ولی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تلاش کردم تا شاید درستش کنم

ولی نشد!۳ سال از زندگیم رفت،چرا؟چون اون کاری که باید رو نکردم

اون راه درست اصلیه رو نرفتم

الانم؟زندگیم رو هواست ولی خب حداقلش اینکه یه درس اساسی گرفتم

من دقیقا یه گره کور توی زندگیم داشتمهی بهم می گفتن آقا راه حل این گره ی کور فقط فقط فلان چیزهگوش ندا ...

من میدونم راه نجاتم چیه 

درسه 

ولی حتی تو اونم موفق نیستم به اندازه کافی پول ندارم جدای اون این افکارو احساسات و افسردگی باعث شده درس نخونم و ازش بدم بیاد

من دقیقا یه گره کور توی زندگیم داشتمهی بهم می گفتن آقا راه حل این گره ی کور فقط فقط فلان چیزهگوش ندا ...

ت راهنمایی درسم خیلی خوب بود بعدش افسردگیم بدتر از قبل شد و اوضاع زندگیم بدتر شد دنبال اون موفقیت بقیه رو میدیدم و خودم هیچی بدتر حالم بد میشد و کلا دیگه افتادم تو فکرای اینجوری اینو بگم که منو حتی مامان بابامم نمیخوان💔من اصن یجا دیگه زندگی میکنم