2777
2789
عنوان

خانوما زشته بنظرتون خودم شبا ایزلایف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 21 پست
نه بابا اشکالی که نداره فقط مواظب باش عفونت نگیری شایدم اصلا نتونی باهاش ارتباط برقرار کنی آخرش خیس ...

خب صبح بلند میشه میره حمام.  تا ۵ الی ۶ ساعت که بو نمیگیره.

اسی اگه خودت میدونی استفاده کن. ولی احتمالا  تو مرحله ی فکر میمونه تا زایمان کنی. عملیش نمیکنی😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اشکالی که نداره فقط مواظب باش عفونت نگیری شایدم اصلا نتونی باهاش ارتباط برقرار کنی آخرش خیس ...

ببخشید تحصیلات یا تجربه ای در رابطه با زنان باردار دارید؟؟؟

اشکال نداره😳

چجوری مواظب باشه عفونت نگیره🤔

مایعات نخور از سرشب 😳

پس چکار کنم دلم یه خواب راحت میخواد

دیگه همینه ولی اصلا به ایزی لایف فکر نکن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببخشید تحصیلات یا تجربه ای در رابطه با زنان باردار دارید؟؟؟اشکال نداره😳چجوری مواظب باشه عفونت نگیره ...

خواهش میکنم تحصیلات ندارم ولی تجربه دارم 😉

نمیخواد که ۲۴ ساعت شبانه روز ایزی لایف بپوشه میخواد ۴ ساعت بخوابه اون تایم رو استفاده کنم🤷‍♀️ بعدش خودش رو با ژل شستشو 

بشوره یا دوش بگیره

تا جایی که میدونم مایعات ادرار رو زیاد میکنه و مخصوصا خوراکی هایی که طبع سردی داره 

شیر یا آبمیوه اگه خواست بخوره تو طول روز بخوره که دفع بشه تا شب ولی خوب چون بارداره حتی کوچکترین ادرار توی مثانه باعث میشه احساس دسشویی داشته باشه که چاره ای نداره باید این دوران رو بگذرونه

خب صبح بلند میشه میره حمام. تا ۵ الی ۶ ساعت که بو نمیگیره.اسی اگه خودت میدونی استفاده کن. ولی احتما ...

دقیقا 

خواهر من مشکل تنگی مجاری ادرار داره یعنی همیشه باید چند بار بره دسشویی تا ببخشید کامل دفع بشه توی بارداری دیگه خیلی اذیت میشد ماه آخر بارداری از وسطهای شب تا اول صبح  از ایزی لایف استفاده می‌کرد چون سیاتیک هم داشت اصلا به سختی راه می‌رفت به خاطر همین مجبور شد استفاده کنه