2777
2789
عنوان

من همون ک مامانم حامله شده بود بیاین یه دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 49 پست
اگه متاهلی تسلیم زود قضاوت کردمچون برای دختر مجرد دلم سوخت

اره خوب متاهلم سه ساله ازدواج کردم ولی جدا از این حرفا هیچوقت اینجوری کسیو قضاوت نکن چون منم که میدونم تو دلمون چی میگذره 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ...

من دخترعمه ام سه تا دختر داره اینقدر باهاشون راحته که نگو هر میله بهم میگن باید اصل مادر و دختری همین

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم ازدواج کردم داداشمم یه بچه داره ولی دیگه ناخواسته بود مامانم فک میکرد پریودش قطع شده رفتیم س ...

وای عزیزم اشکالش چیه؟ 

مامان خودم یه نوه داشت، یکیم تو راهی بود، بعد حامله شد. فاصله خواهرم با دختر داداشم، فقط سه ماهه😊

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
اره خوب متاهلم سه ساله ازدواج کردم ولی جدا از این حرفا هیچوقت اینجوری کسیو قضاوت نکن چون منم که میدو ...

اسی احسنت به مادرت گفته به تو محرم دل مادر دختر وبرعکس خدا کنه خدا به من ی دختر بده بشه محرم رازم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست

وامنم دیروز بی بی زدم مثبت بود اولین بار نشون پسرم دادم ۱۸ سالشه

کلی ذوق و شوخی و... کرد

واسه ما تو خانواده صمیمی هستیم و چیز پنهان نداریم

دخترم پریود میشه همه اعضای خانواده میدونن و مراعات حالشو میکنن و .... مثلأ به پسرم میگم موقع ماهانه خواهرته هورموناش قاطیه سر به سرش نزار...

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

من خودم تو مجردی یه دختر باهوش و کمی شیطون بودم، شیطونیم هم به خاطر آزادی زیادی خاله هام بود که باعث شد من زودتر از بقیه در مسیرهای جنس مخالف قرار بگیرم، اگه ذهن باهوشم و تحصیلاتم و ازدواج موفقم نبود به بیراه رفته بودم، الان دختر دارم ، تجربه ی خودم رو دیگه نمیزارم اون درک کنه

اسی احسنت به مادرت گفته به تو محرم دل مادر دختر وبرعکس خدا کنه خدا به من ی دختر بده بشه محرم رازم

فداتشم مرسی گلم ایشالا از ته قلبم ارزو میکنم برات همچین چیزیو

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست

همیشه اونجور که شما فکر میکنی نیست

من خودم بخاطر اینکه مامانم خجالتی بود دوران بلوغ ازم حمایت نکرد من موندم ویه دنیا مشکلات 

الان فکرشو میکنم میگم واقعا چه مشکلی داشت همه چیزو حالیم میکرد چرا تنها با مشکلاتم روبرو شدم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
فداتشم مرسی گلم ایشالا از ته قلبم ارزو میکنم برات همچین چیزیو

مرسی عزیزم خدا عزیزای دل تو حفظ کنه ممنون ازدعای قشنگ آت انشالله مادرت راحت بار شیشه بزارن زمین

وامنم دیروز بی بی زدم مثبت بود اولین بار نشون پسرم دادم ۱۸ سالشهکلی ذوق و شوخی و... کردواسه ما تو خا ...

این خوبه

هر چند یکم ناآشناست

به هر حال ایده های درست باید یه روزی جایگزین افکار بد بشن

همیشه اونجور که شما فکر میکنی نیستمن خودم بخاطر اینکه مامانم خجالتی بود دوران بلوغ ازم حمایت نکرد من ...

ببین نه اون وری نه این وری

نه بسته، نه زیاد باز میانه

بابا جوونیم میدونیم چی باید به دختر مجرد گفت چی نگفت

خودم یادمه بسکه حرفهای باز از دیگران شنیده بودم، نه خانوادم، خانوادم کاملا نرمال و خوب بودن، از دیگران، بسکه تو کلاسها یکی ازدواج میکرد همه باهاش خوب میشدن، فکر میکردم نهایت خوشبختی در شوهره

حالا خوبه از خانواده ی سرشناسی بودم که ازدواج خوبی کردم وگرنه

بابا میانه، میانه

ببین نه اون وری نه این ورینه بسته، نه زیاد باز میانهبابا جوونیم میدونیم چی باید به دختر مجرد گفت چی ...

ببین عزیزم درسته میانه نگه داشتن

طرز بیانت بد بود متاسفانه

بخاطر همین اینقدر واکنش نشان دادن

اندازه نگهدار که اندازه نکوست 

یه عذر خواهی همه چیو حل میکنه

طفلک دلش شکست