2777
2789
عنوان

من همون ک مامانم حامله شده بود بیاین یه دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 49 پست
سونو ان تی رفتن؟انشاالله که چیزی نیست سونو بده مشکلی نباشه بهش شیاف میدن ولی باید یه مدت خوب استراحت ...

امروز قراره بریم 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای زایمان که رفته بودم، یه خانومی هم اومده بود زایمان کنه، دخترش برای مراقبت ازش اومده بود. جالب بود به نظرم. تازه دخترش ازدواجم کرده بود

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ...

نه من مجرد نیستم بر فرض که مجرد باشم حتما یه چی دیده تو من که این حرفارو زده چقدر طرز فکرتون داغونه شما رو خودت کار کن 

من برای زایمان که رفته بودم، یه خانومی هم اومده بود زایمان کنه، دخترش برای مراقبت ازش اومده بود. جال ...

اره منم ازدواج کردم داداشمم یه بچه داره ولی دیگه ناخواسته بود مامانم فک میکرد پریودش قطع شده رفتیم سونو واسه سینه هاش درد میکرد گفتیم کیست نباشه رفتیم گف هشت هفتس

بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست

همین شماها باعث شدین زنان در انزوا بمونن و پیشرفت نکنن

بدبختی جامعه زنان بخاطر مانند شماهاست

طرز فکرتون برمیگرده به دوره قاجار که نه،ما قبل تاریخ

اولا اصلااا همچین لحن حرف زدنی خوب نیس فهمیدی عزیزم دیگه با هیچکس در مورد مادرش ابنجوری نگو بعدم یه ...

ولش کن همیشه تو یه جمعی یه نفر اینجوری پیدا میشه عقده هاشو خالی کنه سر دیگران

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ...

من مادرم و از سوم ابتدایی به دخترم از پر. ید گفتم و الان که ۱۲ سالشه میخوام شروع کنم از خطرات جامعه براش بگم دیگه تو سن بلوغ

این خانم که بچه نیستن متاهل هم هستن،

من خودم مجرد بودم ۱۷ سالم بود مامانم باردار شد از مشکلاتش میدونستم مشکلی هم نداشتن کلی هم تجربه شد اینچیزا رو انقدر سخت نگیرید