nnajmehh مدیر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 857 عنوان من همون ک مامانم حامله شده بود بیاین یه دقه | مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 49 پست بچه ها از جمعه به لکه بینی افتاده مامانم امروز میریم دکتر بنطرتون خطرناک نیس این لکه بینی میگه یکم خون همراه بوده راستی 12 هفتشه همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱 1403/11/14 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnajmehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 857 سونو ان تی رفتن؟انشاالله که چیزی نیست سونو بده مشکلی نباشه بهش شیاف میدن ولی باید یه مدت خوب استراحت ... امروز قراره بریم همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱
آسمان۳آبی عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 5303 😐 چرا نباید بگه کجاش زشت بوده، چرا توهین میکنید خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشما خودت مادری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه_عدد_آدمیزاد عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2886 من برای زایمان که رفته بودم، یه خانومی هم اومده بود زایمان کنه، دخترش برای مراقبت ازش اومده بود. جالب بود به نظرم. تازه دخترش ازدواجم کرده بود جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
آسمان۳آبی عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 5303 اگه متاهلی تسلیم زود قضاوت کردمچون برای دختر مجرد دلم سوخت
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 16137 بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست برای دخترش گفته.. برای بقال سرکوچه که توضیح نداده پارسا پسرمامان😍
nnajmehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 857 خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ... نه من مجرد نیستم بر فرض که مجرد باشم حتما یه چی دیده تو من که این حرفارو زده چقدر طرز فکرتون داغونه شما رو خودت کار کن همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱
فرناز۱۰۱۰ عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 3944 خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ... چی میگی تو دخترش خودش شوهر داره!
nikavamakan عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2300 بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست عزیزم درست صحبت کن الان دیگه زمونه قدیم نیست مادرو دختر از هم فراری باشن
شروعـدوباره عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1150 من سر هر دو تا بچه ام لک بینی داشتم. دیگه با استراحت و شیاف و آمپول پروژسترون سالم به دنیا اومدن
nnajmehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 857 من برای زایمان که رفته بودم، یه خانومی هم اومده بود زایمان کنه، دخترش برای مراقبت ازش اومده بود. جال ... اره منم ازدواج کردم داداشمم یه بچه داره ولی دیگه ناخواسته بود مامانم فک میکرد پریودش قطع شده رفتیم سونو واسه سینه هاش درد میکرد گفتیم کیست نباشه رفتیم گف هشت هفتس همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱
رضوانه25رضوانی عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 9159 بعد چه مامان احمقیبا جزئیات برا تو گفتهمطمئنی زن بابا نیست همین شماها باعث شدین زنان در انزوا بمونن و پیشرفت نکننبدبختی جامعه زنان بخاطر مانند شماهاستطرز فکرتون برمیگرده به دوره قاجار که نه،ما قبل تاریخ
rastamansh عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3809 اولا اصلااا همچین لحن حرف زدنی خوب نیس فهمیدی عزیزم دیگه با هیچکس در مورد مادرش ابنجوری نگو بعدم یه ... ولش کن همیشه تو یه جمعی یه نفر اینجوری پیدا میشه عقده هاشو خالی کنه سر دیگران بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
nikavamakan عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2300 خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ... من مادرم و از سوم ابتدایی به دخترم از پر. ید گفتم و الان که ۱۲ سالشه میخوام شروع کنم از خطرات جامعه براش بگم دیگه تو سن بلوغ
hana_6998 عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 1023 خآنم اصلا فکر بلوغ دخترش هست، اگه مجرده که سم براش بابا دختر مجرد نباید این چیزها رو با جزئیات گفتشم ... این خانم که بچه نیستن متاهل هم هستن،من خودم مجرد بودم ۱۷ سالم بود مامانم باردار شد از مشکلاتش میدونستم مشکلی هم نداشتن کلی هم تجربه شد اینچیزا رو انقدر سخت نگیرید