2777
2789

دیوونه شدم دیگه شش ساله عذاب میکشم

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

دکتر چی گفت

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دکتر چی گفت

دوتا قطره داد که دوره درمانشو کامل کردم ولی هیچی به هیچی

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق تخصص برو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

رفتم هیچکاری نمیکنن تهش ساکشن

متخصص طب سنتی 

رفتم هیچکاری نمیکنن تهش ساکشن

اگه سلامتی گوشاتو میخواهی ساکشن نکن من قارچ گوش داشتم بدبختم کرد ساکشن بدتر میکنه یه نوع قارچی که خیلی خارش میداد اصلا نشد تحمل کنم ساکشن بدتر میکنه و ایقد گوش پر قاررچ میشه باید ای ساکشن کنی اخرش هم پرده پاره میشه و وزوز گوش که بدبخت ترین دنیاست میگیری تجربه داشتم 

قارچ گوش با قطره هیچوقت درمان نمیشه تازه بدتر هم میشه من تو ایران درمان نشدم خیلی استرس و عذاب کشیدم اخرش دچار وزوز گوش شدم که از عوارض قارچ بود من بلوچستان زندگی میکنم نزدیک مرز هستم و پاکستان پیش ما نزدیکه یکی یع دکتر پاکستانی معرفی کرد رفتم گوشمو پاکسازی کرد یه پماد با یه میله مانندی بهم داد گفت اینجوری به گوشت بزنم دوره درمانو کامل کردم دیگه خداروشکر خوب شدم امیدوارم هیچکس به این درد گرفتار نشه

قارچ گوش با قطره هیچوقت درمان نمیشه تازه بدتر هم میشه من تو ایران درمان نشدم خیلی استرس و عذاب کشیدم ...

خوش بحالت من تبریزم

منم خیلی ساله درگیرم الان 6 ماهه هر هفته میرم ساکشن ولی تا درمانو قطع کنم برمیگرده، شما خوب شدی؟؟

عزیزم من با طب سنتی اره قارچ گوشم رفع شد

هراز گاهی خارش میگیرم