2777
2789
عنوان

تا الان خوابم نبرده چقدر بعضی از ادما بی وجدان وبد ذات هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 54 پست

خدا ب زمین بزندتشون ..اینا حروم خورن..ناراحت شدم ..خداروشکر شما وبچه هات سالمید

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربین که الا ماشالا دارن چهرشون که مشخص بودهدوربیناشون فقط برا شما و روسری افتاده از سر کار می‌کنهو ...

به مامور میگم این همه دوربین میگه چون پلاک نداره نمیشه پیگیری کرد  میگم شاید قتل صورت گرفته بود میگه اون مقولش جداست خانم شما سعی کن شب بیرون نیا یا با یه آقا بیا

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
خدا ب زمین بزندتشون ..اینا حروم خورن..ناراحت شدم ..خداروشکر شما وبچه هات سالمید

قربونت عزیزم. خدا نگذره ازشون.

قربونش برم بچه رو.خدا لعنتشون کنه واقعا نمیدونم چرا انقد ادما پست شدن ولی بخدا واقعا حالتو درک میکنم

عزیزم زنده باشی 

واقعا پلاک نداشتن یا واضح نبود شمارش؟

نه اصلا پلاک نداشت پسرا حدودا ۱۶ تا ۲۰ ساله بودن اینا چند سال دیگه چی میخوان بشن تو جامعه

به مامور میگم این همه دوربین میگه چون پلاک نداره نمیشه پیگیری کرد میگم شاید قتل صورت گرفته بود میگه ...

حرف حساب🤌🏻

از هشت شب به بعد بیرون نرین یا همراه آقا و بزرگتر برین😂

این اتفاقا تو روز روشنم میوفته اکثرا هم بدون پلاک هستن یا انقدر کثیف کردن که قابل خوندن نباشه خانم های هستن شاغلن و مجبور تا آخر شب بیرون باشن کار ضروری پیش میاد از مهمونی برمی‌گردم مجرد هستن همسرتون نیست اصلا شهر دیگه دارن زندگی میکنن این چه جوابی بوده آخه

اینجاایرانه

گفتم الان میگه مقصر خودت هستی به خدا اگه حالا یا ارایش داشتم یا حجابم کم بود مقصرم میکرد میگفت دستشون هم درد نکنه خودت مقصری

بخدا عموم خارج کشورزندگی میکنه تعریف میکرد،یه روز ماشین پلیس ازپشت زده بهش میگفت پلیس اومده چقدرعذرخواهی کرده اومده باهام تابیمارستان پسرمو معاینه کردن،که ببینن مشکلی براش پیش نیومده،ماشینشوبه خرج خودشون بردن درست کردن وتواین چندروز که ماشین تعمیرگاه بوده،بهش یه ماشین دادن که زیرپاش پاشه

حرف حساب🤌🏻از هشت شب به بعد بیرون نرین یا همراه آقا و بزرگتر برین😂این اتفاقا تو روز روشنم میوفته ا ...

اصلا برا ماموره مهم نبود چی شده 

اینا خودشون مادر خواهر ندارن؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎