2777
2789
عنوان

تا الان خوابم نبرده چقدر بعضی از ادما بی وجدان وبد ذات هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 54 پست

میفهمم چقدر استرس کشیدین مخصوصا اینکه بچه همراهتون بوده قانون هم حمایتی ازتون نکرده و تنها بودین

ولی توروخدا گناه این ادما رو پای خانواده شون ننویسین،شما گفتین چه نونی بهشون دادن اون یکی نوشته حرومزاده هستن یکی دیگه نوشته مادراشون فقط بچه زاییدن

زیااااد دیدم خانواده های بااصل ونسب و درستی که بچه ی ناخلف دارن،ممکنه مشکل ژنتیک وحتی کروموزومی باشه،ممکنه تاثیر جامعه باشه و هزار تا چیز دیگه

صددرصد حق باشماست اینو فقط واسه این میگم که ناخواسته بار‌گناهتونو سنگین نکنید

اینا خودشون مادر خواهر ندارن؟

اگه داشتن که اینجور به سر زن وبچه مردم نمیاوردن خدا ذلیلشون کنه

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم وقتی میرین بیرون برای اینکه انسان های شیطان صفت ازت دور بشن و در حفاظت کامل خداوند باشی

دقیقا ۱۹ بار بگو

فالله خیر حافظا و هو ارحم راحمین 

دیگه هیچ کسی مزاحمت نمیشه و در مقابل خطرها در حفاظ خداوند هستی و هیچ خطری تهدیدت نمیکنه 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

کارشون خیلی بدبوده وترسناک به بچه هاتون حق میدم ترسیده باشن اتفاقا منم چندروز پیش بامادرم غروب بودازپیاده روی می اومدیم دوتادختر شاید یکیشون هفده سال اون یکی بیست سال پشت فرمون پراید بودن یهوپیچیدن توپیاده رو نه راهنمازدنه هیچی انقدرمنومادرم هول کردیم اوناهرهرمیخندیدن بعدکه من عصبانی شدم که چراراهنمانزدی متوجه شدم ازعمدانجام دادن وواسه خنده وترسوندن مابوده خدالعنتشون کنه 

گاهی انسانم آرزوست
گلم وقتی میرین بیرون برای اینکه انسان های شیطان صفت ازت دور بشن و در حفاظت کامل خداوند باشیدقیقا ۱۹ ...

چشم عزیزم

کارشون خیلی بدبوده وترسناک به بچه هاتون حق میدم ترسیده باشن اتفاقا منم چندروز پیش بامادرم غروب بوداز ...

اخی عزیزم. 

من گاها از خیابون رد میشم دیروقته میبینم ماشین به سرعت میاد سمت من طوریکه احساس میکنم الان تصادف میکنم بعدش از کنارم مثل برق رد میشه . مرض دارن منو بترسونن

کثافت با این کار مثلا روحت ارضا میشه خاک بر سر حقیرت کنم.

اینا همش حق الناس که به زندگیامون برمیگرده حق الناس فقط،مال مردم خوردن نیست